Telefonul care a devenit un mic dragon. Cine este autorul

  • Xiaomi a dezvăluit că telefonul Mi 11 este, de fapt, un mic dragon mecanic.
  • Într-un clip postat pe canalul oficial de Weibo, Xiaomi a arătat cum e posibil.
  • Un artist a dezasamblat două modele şi a construit apoi dragonul din bucăţi.
374 afișări
Imaginea articolului Telefonul care a devenit un mic dragon. Cine este autorul

Telefonul care a devenit mic dragon. Cine este autorul

Chinezii de la Xiaomi sunt în spatele unui experiment inedit.

Xiaomi a angajat un artist care să dezasambleze două telefoane Mi 11 şi apoi să creeze artă. Timp de 30 de zile, artistul a încercat să transforme cele 500 de bucăţele în ceva nou. Şi a reuşit să creeze o sculptură a unui dragon.
 
Telefonul celor de la Xiaomi a fost lansat la finalul lui 2020. A fost primul cu noul procesor de la Qualcomm. Următorul va fi lansat astăzi, Samsung Galaxy S21.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici