Veşti bune pentru fanii jocurilor The Witcher 3 şi Cyberpunk 2077! Producătorii vin cu anunţul mult aşteptat de jucători

  • Compania poloneză CD Projekt a anunţat că va introduce moduri Multiplayer pentru jocurile The Witcher 3 şi Cyberpunk 2077
  • CD Projekt anunţă că va rămâne dedicat fanilor de jocuri cu mod singleplayer.
2537 afișări
Imaginea articolului Veşti bune pentru fanii jocurilor The  Witcher 3 şi Cyberpunk 2077! Producătorii vin cu anunţul mult aşteptat de jucători

Sursa foto: colaj The Witcher 3 / Cyberpunk 2077

Publicaţia videogameschronicle a relevat anunţul dezvăluit de către CD Projekt privind adăugarea modului multiplayer în cele mai jucate jocuri de rol cu mod single-player ale companiei - The Witcher 3 şi Cyberpunk 2077.  Anunţul a fost făcut chiar de preşedintele companiei, Adam Kiciński, în cadrul sesiunii Q&A pentru investitorii companiei. 

Nu a relevat care va fi primul joc ce va primi componenta multiplayer, dar activităţile online vor fi adăugate treptat. Cyberpunk 2077 a fost de altfel anunţat ca joc cu mod multiplayer de sine stătător, dar Kiciński a declarat în martie că nu mai este cazul. A mai precizat că CD Projekt va rămâne axat pe dezvoltat jocuri cu mod singleplayer pentru fanii companiei.

Producătorii au mai anunţat că versiunile noi ale celor două jocuri sunt în dezvoltare. 

The Witcher 3, a cărui poveste a fost inspirată după romanele fanteziste lui Andrzej Sapkowski cu mitologia poloneză, a fost lansat la data de 15 mai 2015 pe computere şi console.

Jocul este despre o lume fantastică bazată pe mitologia poloneză unde jucătorii preiau rolul personajului Geralt din Rivia, un vânător şi vrăjitor ucigaş de monştri  care îşi caută fiica adoptivă ce fuge de Vânătoarea Sălbatică. Pănă în 2020, jocul a fost văndut în 30 milioane de exemplare, fiind considerat jocul anului 2015 şi foarte apreciat pentru grafică şi poveste. 

Cyberpunk 2077, adaptat după jocul de masă creat de  Mike Pondsmith, a fost lansat pe 10 decembrie 2020. Jucătorii preiau rolul lui V, un personaj augmentat cu organe şi membre bionice care trăieşte în anul 2077, într-un oraş distopic controlat de corporaţii  şi devastat de luptele urbane dintre găşti infracţionale.

Cyberpunk 2077 a fost aspru criticat de publicaţii şi de jucători din cauza problemelor tehnice grave de la lansare, dar jocul a fost bine vândut în 15 milioane de exemplare, iar producătorii încă îl repară. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici