Virgin Orbit va lansa primul satelit în Europa în termen de şase săptămâni - Richard Branson

Virgin Orbit Holdings Inc, compania de servicii pentru sateliţi de mici dimensiuni al miliardarului Richard Branson, va efectua prima sa lansare de pe teritoriul european în următoarele şase săptămâni, a declarat marţi fondatorul său, scrie Reuters.

187 afișări
Imaginea articolului Virgin Orbit va lansa primul satelit în Europa în termen de şase săptămâni - Richard Branson

"Virgin Orbit poate lansa sateliţi în spaţiu de oriunde din lume, pe orice orbită, cu un preaviz de câteva zile", a declarat Branson în timpul unei conferinţe de presă la Milano.

"Vom face prima lansare în spaţiu de pe teritoriul european în următoarele şase săptămâni... din Cornwall", a adăugat el.

Înfiinţată de Branson în 2017, compania a început serviciul comercial în 2021.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici