Volvo va produce doar maşini electrice în mai puţin de 10 ani. Cum va arăta noul SUV 100% electric

  • Volvo îşi doreşte ca până în 2030 să producă doar maşini 100% electrice
  • Compania a prezentat imagini cu conceptul noului SUV 100% electric
  • SUV-ul Volvo ar putea fi un concurent real pentru Tesala Model X
537 afișări
Imaginea articolului Volvo va produce doar maşini electrice în mai puţin de 10 ani. Cum va arăta noul SUV 100% electric

Sursă imagini: YouTube Volvo Cars

Volvo a prezentat primele imagini cu conceptul noului SUV 100% electric. Conceptul noului SUV este pionierul platformei EV, pe care Volvo vrea să o dezvolte. Noua maşină va avea un design futuristic, cu portiere care se deschid de la mijlocul maşinii şi va fi dotată cu un sistem de condus autonom.
 
Tesla are motive serioase să fie cu ochii pe lansarea acestui model, deoarece poate fi un concurent al SUV-ului său, Tesla Model X. Volvo a anunţat că îşi doreşte ca întreg parcul auto să devine 100% electric până în anul 2030.
 
CEO-ul Volvo a vorbit despre planul companiei: „Nu poate fi decât o singură viziune pe termen lung. Iar aceasta este: 100% sigură, 100% sustenabilă şi 100% mai productivă pentru a deveni liderul”, spune Martin Lundstedt.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici