#TrebuieSaRepornimBusinessul  Kaufland dă mail-uri către companii să-şi detaşeze angajaţii în magazinele alimentare. Ce salariu primesc

  • Un lanţ de magazine alimentare a găsit o soluţie inedită pentru a-şi acoperi nevoia de resursă umană.
  • Kaufland România dă mail-uri către companii să-şi detaşeze angajaţii în magazinele alimentare.
  • Kaufland spune că salariul este mai mare decât ajutorul oferit de stat.
36480 afișări
Imaginea articolului Kaufland dă mail-uri către companii să-şi detaşeze angajaţii în magazinele alimentare. Ce salariu primesc

Kaufland dă mail-uri către companii să-şi detaşeze angajaţii în magazinele alimentare. Ce salariu primesc

Kaufland România, unul dintre cei mai mari jucători din piaţa magazinelor alimentare, a anunţat, astăzi, printr-o serie de mail-uri trimise către companii, posiblitatea de a oferi angajaţilor care se confruntă cu întreruperea temporară a muncii opţiunea de a deveni lucrători detaşaţi în magazine, pe perioada necesară depăşirii crizei actuale.

“Activitatea în cadrul companiei noastre este una fluidă, în timp ce accesul la piaţă al unor industrii întregi este redus sau eliminat. Presiunea pe care o simţim noi, la Kaufland, este una inversă – una de creştere a nevoii de forţă de muncă, pe măsură ce situaţia se dezvoltă. De aceea, propunerea mea este de a lua în calcul (în măsură în care o consideraţi o oportunitate) - posibilitatea de a oferi angajaţilor dumneavoastră, care se confruntă cu întreruperea temporară a muncii, opţiunea de a deveni lucrători detaşaţi la Kaufland România pe perioada necesară depăşirii crizei actuale”, scrie Kaufland în mesajul trimis companiilor.

Pentru a face acest lucru, Kaufland România solicită contactul din cadrul departamentului de Resurse Umane şi un număr estimativ de angajaţi pe care o companie vrea să îi detaşeze, cu acordul acelor angajaţi.

Astfel, cei care aleg această opţiune, vor primi un salariu peste cel oferit de ajutorul de stat, în timp ce magazinele Kaufland îşi vor acoperi nevoile de resursă umană.

Retailerul german Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.270 de magazine în 7 ţări şi o reţea de 122 de magazine în România.

Sursă foto: Profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici