Solidaritate  Chef Radu Ionescu, solidar cu luptătorii anti-Covid. Mâncarea sa ajunge direct la cei din prima linie

  • Un celebru restaurant din Bucureşti oferă mâncare oamenilor din prima linie
  • Chef Radu Ionescu dă dovadă de solidaritate pe timpul epidemiei
  • Tânărul s-a întors de la studii din străinătate ca să îşi deschidă un restaurant în Bucureşti iar acum prepară mâncăruri sofisticate pentru poliţişti
118 afișări
Imaginea articolului Chef Radu Ionescu, solidar cu luptătorii anti-Covid. Mâncarea sa ajunge direct la cei din prima linie

Un restaurant celebru din Bucureşti trimite gratuit mâncare celor din linia întâi

Radu Ionescu este un tânăr cu o iubire specială pentru ţara lui, România. A studiat în Marea Britanie iar visul lui era ca într-o zi să devină un mare chef. Ceea ce s-a şi întâmplat. Putea rămâne să-şi deschidă un restaurant acolo, în străinătate. Dar s-a întors aici. Şi a deschis un restaurant cu specific fusion românesc. Când ajungi la el, ai impresia că eşti cel puţin într-un restaurant de o stea Michelin din afară. Şi totuşi a venit starea de urgenţă şi a trebuit să îşi închidă proiectul de suflet. Dar nu s-a lăsat, a sărit imediat în ajutorul celor din linia întâi.

„Noi încercăm să le arătăm tot acest sprijin şi să ne adaptăm zona de experienţă cu care suntem obişnuiţi, zona gourmet, zona fine dining, într-un alt context. Într-un context ambalat igenic şi frumos în cutii de unică folosinţă şi livrat mai departe către aceşti oameni care se luptă pentru noi pe străzile goale ale capitalei” spune Radu Ionescu.

„Sper ca în aceste cutii cu mâncare pe care le livrăm acestor oameni să regăsească nu numai un gust cu care sunt foarte familiarizaţi, ci şi o emoţie, o trăire, o amintire care să le aducă totuşi o alinare şi să-i ajute să treacă peste momentele grele cu care ei se confruntă în fiecare zi a slujbei lor.”

În fiecare zi cei din linia întâi au avut parte de un meniu diferit, peste 5000 de porţii de mâncare a dat Radu. Şi meniul este unul diferit pe fiecare zi.  Un meniu cu felul unu, felul doi si desert.


 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici