Solidaritate  Soţii Clooney se alătură vedetelor de la Hollywood care donează pentru victimele pandemiei COVID-19. Cum au ales beneficiarii

  • George şi Amal Clooney au donat peste 1 milion de dolari unor organizaţii caritabile care vin în sprijinul celor afectaţi de pandemie.
  • Organizaţiile sunt din SUA, Marea Britanie, Liban şi Italia.
  • Numeroase vedete de la Hollywood şi-au demonstrat generozitatea donând sume importante celor afectaţi de pandemie.
193 afișări
Imaginea articolului Soţii Clooney se alătură vedetelor de la Hollywood care donează pentru victimele pandemiei COVID-19. Cum au ales beneficiarii

Soţii Clooney au donat peste 1 milion de dolari celor afectaţi de pandemie

Starul hollywoodian George Clooney şi soţia sa, avocata pentru drepturile omului Amal Clooney, au donat peste 1 milion de dolari mai multor organizaţii caritabile, care se ocupă cu ajutorarea celor afectaţi de criza provocată de pandemia de COVID-19.

Printre acestea se numără fonduri înfiinţate de Academia de film americană, Sindicatul actorilor americani, de primăria Los Angeles, Lebanese Food Bank, Lombardo Italy Region, care se ocupă de spitale din regiunea italiană Lombardia, şi sistemul de sănătate publică din Marea Britanie (National Health Service), potrivit Deadline.

Alegerea acestor ţări nu a fost făcută la întâmplare. George Clooney este american, dar soţia sa este britanico-libaneză. De asemenea, George Clooney deţine o proprietate în Italia, în regiunea lacului Como, din Lombardia.

Numeroase vedete de la Hollywood, precum Oprah Winfrey, Rihanna, Leonardo DiCaprio, Angelina Jolie, şi-au demonstrat generozitatea donând sume importante celor afectaţi de pandemie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici