A nins ca-n poveşti în pragul verii. Peisajele feerice de la munte ascund, însă, pericole

  • A nins azi-noapte la Vârful Omu
  • Stratul de zăpadă măsoară 4 cm
  • Termometrele arată - 3 grade Celsius
  • Salvamontiştii vin cu avertizări
1081 afișări

Natura îţi face o surpriză şi îţi oferă peisaj de iarnă în plină primăvară. 

A nins întreaga noapte la Vârful Omu, iar cabana, de la 2505 metri altitudine, este îmbrăcată în ţurţuri de gheaţă. În zonă este ceaţă şi temperaturile se menţin negative.

Dacă vrei să urci în drumeţie trebuie să te echipezi cu haine de iarnă. Savamontiştii te avertizează că trebuie să fii prudent pentru că există riscul să aluneci uşor pe pietrele acoperite cu gheaţă şi să te accidentezi. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici