Video Ai nevoie de finanţare în această perioadă? Sfaturi practice de la cei care au accesat fonduri europene

  • Dacă vrei să accesezi fonduri UE, trebuie să ai o idee de afacere bine stabilită
  • Aprobarea dosarelor pentru finanţarea din fonduri UE poate dura între şase luni şi doi ani
  • Deşi sunt greu de accesat, pentru unii antreprenori fondurile UE sunt singura metodă de finanţare
1823 afișări

Dacă vrei să accesezi fondurile de la Ununea Europeană, trebuie să ai o idee de afacere bine pusă la punct. Nu e aşa uşor să obţii banii, spun specialiştii.

”Întotdeauna calculăm împreună cu clienţii noştri acest cost de oportunitate. Respectiv ce câştigăm dacă luăm fonduri europene versus ce pierdem.  Sunt situaţii în care recomandăm clienţilor să nu meargă pe finanţare europeană”, a declarat Cosmin Drăgoi, consultant fonduri UE.

Sunt însă destui şi cei care au apelat la fondurile europene şi pe care aceşti bani i-au ajutat să-şi dezvolte afacerile.

”Am avut nevoie de fonduri europene pentru a-mi lua toată aparatura necesară cu care eu prestez servicii foto-video. Fără fondurile europene nu aş fi avut cum să avansez”, a precizat Bogdan Fusea, fotograf.

Aprobarea unui dosar pentru accesul la fondurile europene poate dura între şase luni şi doi ani. Înainte de a depune cererea de finanţare, trebuie să verifici ce programe europene sunt operaţionale în regiunea în care locuieşti. Uniunea Europeană oferă finanţare pentru programe din mai multe domenii, precum educaţie, cultură sau dezvoltare rurală.

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici