Video Ordin de la patron: petrecere! Noua modă de distracţie în izolare

  • Izolarea mută petrecerile companiilor din cluburi acasă
  • Peste 100 de consultanţi ai unei firme de training au participat la o petrecere organizată pe Zoom de 1 mai
  • Compania a angajat şi un DJ care a mixat timp de 2,5 ore în faţa unui calculator
1182 afișări

Săptămânile de izolare nu au diminuat cheful de distracţie al angajaţilor români, care se pregătesc, mai nou, pentru petrecerile de companie... online.

„Noi am muncit, am transpirat, şi acum iată-ne în aceeaşi costumaţie de muncă, respectând filonul muncitorului român, suntem gata. Veniţi să vedeţi, vă rog frumos, grătarul este pregătit, carnea este deja fezandată”, a spus Sergiu Teodosiu, consultant în cadrul firmei de training Ascendis.

„Mă întâlnesc cu colegii în online. Abia aştept! Sărbătorim şi noi 1 mai muncitoresc şi m-am pregătit şi eu un pic”, a spus la rândul său Alina Şerban, graphic designer în cadrul aceleiaşi firme.

Aşa s-au pregătit Sergiu şi Alina pentru evenimentul organizat de companie. Peste o sută de de angajaţi, consultanţi dar şi clienţi ai companiei de training Ascendis au participat pe 1 mai la petrecerea de pe Zoom.

DJ Antenna a fost cel care i-a ţinut în priză, timp de două ore şi jumătate, pe petrecăreţi.

Petrecerea a inclus şi un concurs de selfie-uri, iar câştigătorul a primit o sticlă de whiskey.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici