De luni poţi să ieşi la terasă. Cum îţi alegi cei 3 prieteni cu care să împarţi masa?

  • De luni putem să ieşim la terase
  • Vom putea sta la masă cu încă trei prieteni
  • Dacă vrei să ieşi cu mai mulţi prieteni va trebui să devii inventiv
346 afișări

Patronii de terase sunt în toi cu pregătirile şi te aşteaptă de luni. Cum faci însă cu prietenii? Va trebui să iei cu tine doar 3.

Avem o veste bună pentru tine: de luni ai liber la terase, dar fii atent! Vei putea să scoţi la masă doar trei prieteni, aşa că ai grijă cum îi alegi şi vezi să nu afle ceilalţi şi vezi să nu se supere pe tine. 

„Ieşim de mai multe ori” spun unii, în timp ce un cuplu propune: „Mai luăm un cuplu cu noi. O să mergem pe rând.”

„Atunci când ieşim, eu cel puţin aleg să ieşim în grupuri mai mici” ar mai fi o variantă.

„Consider că în perioada aceasta ar fi mai bine să...nu neapărat să ne ferim, dar să nu ne expunem atât de mult” este, de aseamenea, o opinie întâlnită.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici