Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

334 afișări

Un fotbalist de la CFR Cluj a provocat un accident în Maramureş soldat cu 4 răniţi, printre care o fetiţă

Fotbalistul echipei CFR 1907 Cluj, Răzvan Horj, a provocat, duminică, un accident în zona localităţii Văleni, judeţul Maramureş, soldat cu patru persoane rănite, printre care şi o fetiţă de 12 ani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Raport al Corpului de Control: Direcţia de Sănătate Bucureşti nu a făcut verificări în spitale înainte de tragedia din Colectiv, deşi au fost semnalate probleme privind igiena

Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti nu a făcut controale, înainte de tragedia din Colectiv, în cele 50 de unităţi sanitare cu paturi verificate, deşi au fost semnalate probleme privind igiena, se arată în raportul Corpului de Control al premierului, întocmit în perioada martie-septembrie 2016.

14 angajaţi ai Complexului Energetic Oltenia fac greva foamei în faţa companiei din Târgu-Jiu

Un grup de 14 persoane, lideri de sindicat şi angajaţi ai Complexului Energetic Oltenia, au decis luni să protesteze în faţa sediului companiei, din Târgu-Jiu, manifestându-şi nemulţumirea faţă de faptul că nu a fost aprobată rectificarea bugetului, în ceea ce priveşte fondul de salarii.

Un avion militar rusesc s-a prăbuşit în Siberia. Trei militari se află în stare gravă/ Cauza accidentului: o eroare de pilotaj

Un avion militar de transport rus, cu aproape 40 de persoane la bord, s-a prăbuşit în nord-estul Siberiei, potrivit unei surse din cadrul forţelor de securitate, care a anunţat că s-a iniţiat o amplă operaţiune de salvare, iar cel puţin 16 militari se află în stare critică, însă nu au fost anunţate decese, relatează agenţia Tass.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici