Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

52 afișări

COD GALBEN de vânt în Caraş-Severin. Şoferii sunt sfătuiţi să nu oprească în dreptul copacilor

Şoferii din Caraş-Severin sunt sfătuiţi de poliţişti să nu oprească în dreptul copacilor de pe marginea drumurilor, întrucât vântul puternic i-ar putea rupe. Judeţul Caraş-Severin este sub cod galben de vânt până la ora 14.00, vântul depăşind la rafală 60-70 de kilometri pe oră.

Asociaţia pentru Drepturile Taximetriştilor anunţă un protest spontan miercuri la Primăria Bucureşti

Grupul de Iniţiativă al Taximetriştilor Bucureşteni se declară nemulţumit de măsura adoptată în regim de urgenţă de către Consiuliul General al Municipiului Bucureşti şi anunţă un protest spontan programat pentru ziua de miercuri, 10 ianuarie, ora 12.00, în faţa Primăriei Capitalei.

Discuţie DECISIVĂ la Guvern între şeful Poliţiei Române şi premierul Tudose, pe tema DEMITERII cerute de ministrul de Interne, Carmen Dan. UPDATE: Întâlnirea s-a încheiat

Şeful Poliţiei Române, Bogdan Despescu, a ajuns, miercuri dimineaţă, la Guvern, unde are discuţii cu premierul. Întâlnirea are loc în contextul în care ministrul de Interne, Carmen Dan, a cerut, marţi, demiterea acestuia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici