Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

105 afișări

O nouă măsură fiscală, retrasă de coaliţia PSD-ALDE. Anunţul lui Liviu Dragnea: Declaraţia 600, amânată până în martie. "S-a promovat şi s-a comunicat foarte prost"/ Tăriceanu: În maxim o săptămână vom anunţa măsurile

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, luni, că a solicitat ca în următoarea şedinţă de Guvern, pe 31 ianuarie, să se adopte ordonanţă pentru amânarea termenului de depunere până la 1 martie pentru declaraţia 600 "pentru a le da posibilitatea să meargă până la eliminarea Declaraţiei 600".

Kelemen Hunor exclude intrarea UDMR la guvernare: Subiectul nu există

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, exclude o intrare la guvernare a Uniunii, susţinând că acest subiect nu există şi că nu există o astfel de solicitare nici din partea UDMR, nici din partea coaliţiei PSD – ALDE, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Un expert UE recomandă suspendarea extrădărilor către România: Nu îşi respectă obligaţiile privind reformarea sistemului judiciar

Bucureştiul nu îşi respectă obligaţiile privind reformarea justiţiei şi nu demonstrează clar separaţia puterilor în stat, arată un raport elaborat de un expert în afaceri europene, Gary Cartright, el recomandând suspendarea extrădărilor către România până la remedierea problemelor, scrie EUToday.

Anchetă la Spitalul Huedin, unde brancardierii au pus un pampers pe capul unei paciente decedate

Conducerea Spitalului Orăşenesc Huedin, judeţul Cluj, a declanşat, luni, o anchetă internă după ce în spaţiul public au apărut informaţii potrivit cărora brancardierii au pus pe capul unei paciente decedate un pampers, pentru a opri scurgerea unor secreţii.

Lider ALDE: Jandarmeria a acţionat corect la protestul de la Bucureşti, merită felicitări

Secretarul general al ALDE Alba, Ion Marincaş, a declarat, luni, că jandarmii au acţionat corect la protestul de la Bucureşti şi îi felicită pentru acest lucru. El a precizat că aceasta este opinia sa şi a partidului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Japonia efectuează teste ale sistemelor de alertă în eventualitatea unui atac cu rachete balistice

În Tokyo au avut loc, luni, mai multe simulări ale unor eventuale atacuri cu rachete balistice, iar participanţii la exerciţiu au fost nevoiţi să se adăpostească într-un loc sigur sau în staţiile de metrou, relatează site-ul agenţiei de presă Reuters

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici