Video ŞTIRILE OREI 09.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

66 afișări

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat aseară că îi va trimite preşedintelui Klaus Iohannis propunerile pentru ministerele Dezvoltării şi Transporturilor, după votul Comitetului Executiv PSD. Propunerile sunt Daniel Suciu, liderul deputaţilor PSD, pentru Dezvoltare şi Răzvan Cuc, pentru Transporturi.

Mircea Drăghici va fi propus de PSD pentru funcţia de preşedinte al Autorităţii Electorale Permanente, potrivit unei decizii luate de social-democraţi în şedinţa de aseară a Comitetului Executiv Naţional.

13 judeţe din Transilvania şi Moldova sunt în această dimineaţă sub cod galben de ceaţă. Meteorologii avertizează că vizibilitatea va scădea sub 200 de metri şi, izolat, sub 50 de metri, iar în judeţele din Moldova se semnalează burniţă.

Premierul britanic Theresa May va merge astăzi la Bruxelles pentru o nouă rundă de discuţii cu oficialii Uniunii Europene, ca parte a unei noi încercări de a obţine votul Parlamentului britanic pentru acordul său de Brexit.

Casa Albă a anunţat că Donald Trump intenţionează să-l nominalizeze pe avocatul Jeffrey A. Rosen la funcţia de procuror general adjunct al SUA, deşi acesta nu are experienţă ca procuror şi nici nu a mai lucrat până în acest moment în Departamentul Justiţiei.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici