Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

111 afișări

Augustin Lazăr a avut o reacţie nervoasă atunci când a fost întrebat de jurnalişti, dacă îşi va da demisia din funcţie, subliniind că a observat o campanie împotriva Ministerului Public, în condiţiile în care violenţa împotriva cetăţeanului trebuie să genereze îngrijorări. Lazăr acuză şi o presiune politică asupra Parchetului General.

Compania Teldrum a dat în judecată Consiliul Judeţean Teleorman. Asta după ce, la finalul anului trecut Insula Belina şi Braţul Pavel au trecut, prin hotărârea autorităţii judeţene, din administrarea Consiliului Judeţean Teleorman în cea a statului, reprezentat prin Apele Române.

George Ignat, un fost luptător MMA cunoscut ca „Ursul Carpatin”, care a stat o perioadă în aceeaşi închisoare cu autorul crimei din Mediaş a scris, pe blogul său, un mesaj pentru acesta. El spune că este şocat, dar nu este surprins de ce s-a întâmplat. Sportivul vorbeşte şi despre condiţiile deţinuţilor.

Un bărbat a murit şi o femeie a fost rănită, în această dimineaţa, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un copac de pe marginea drumului, între staţiunile Neptun şi Olimp, din judeţul Constanţa. Poliţiştii au efectuat cercetări la faţa locului pentru a stabili cum s-a petrecut evenimentul.

Un vulcan situat pe insula Kuchinoerabujima din estul arhipelagului japonez a erupt azi, au anunţat reprezentanţii Agenţiei Naţionale de Meteorologie. Nu a fost necesară evacuarea locuitorilor de pe insulă, relatează Reuters.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici