Video Lazăr despre demisie: Aţi vrea să faceţi presiune politică asupra procurorului general

Augustin Lazăr a avut o reacţie nervoasă atunci când a fost întrebat de jurnalişti, dacă îşi va da demisia din funcţie, subliniind că a observat o campanie împotriva PÎCCJ, în condiţiile în care violenţa împotriva cetăţeanului trebuie să genereze îngrijorări. Lazăr acuză şi o presiune politică.

770 afișări

„Aţi vrea dumneavoastră să faceţi o presiune politică asupra procurorului general să-şi dea demisia în contextul în care Ministerul Public îşi desfăşoară activitatea la standarde constituţionale?

Am observat că faceţi o campanie de presă împotriva ministerului Public în contextul în care dumneavoastră ar trebui să fiţi îngrijoraţi de valul de violenţă şi de problemele privind siguranţa ceatăţeanului, şi să nu atacaţi în fiecare seară instituţiile judiciare”, a declarat Augustin Lazăr, întrebat de jurnalişti dacă îşi va da demisia.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat în luna octombrie, că declanşează procedura de revocare a procurorului general Augustin Lazăr.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici