Video ŞTIRILE OREI 17.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 17.00.

76 afișări

Regele Iordaniei şi-a anulat vizita planificată azi în România după ce premierul Viorica Dancilă a anunţat că ambasada României în Israel va fi mutată la Ierusalim. Şi Preşedinţia a anunţat că întrevederea cu Klaus Iohannis de azi a fost anulată de partea iordaniană.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a criticat dur declaraţiile premierului despre mutarea ambasadei la Ierusalim, avertizând că anunţul ”a aruncat pe apa sâmbetei 50 de ani de politică externă românească în Orientul Mijlociu” şi că ”ne singularizează în interiorul Uniunii Europene”.

Ursul care vineri a atacat, în zona localităţii Crişeni din judeţul Harghita, un tânăr şi l-a omorât nu poate fi împuşcat din cauza lipsei avizelor, chiar dacă i-a atacat şi pe vânători, a anunţat preşedintele Consilului Judeţean Harghita.

România ocupă locul 44 în lume în clasamentul pe anul 2018 privind "Libertatea de informare", fiind înaintea Statelor Unite ale Americii. Pe primele poziţii se află Norvegia, Suedia şi Olanda, iar pe ultimele Eritreea şi Coreea de Nord, conform raportului realizat de organizaţia Reporteri fără Frontiere.

Premierul britanic Theresa May le-a spus mai multor parlamentari pro-Brexit că va demisiona dacă aceştia vor vota în favoarea acordului Brexit negociat de Guvernul de la Londra cu UE, potrivit unui jurnalist de la postul ITV.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici