Cel puţin patru morţi după ce un avion de dimensiuni medii s-a prăbuşit în apropiere de Londra - VIDEO

Cel puţin patru oameni au murit după ce un avion de dimensiuni medii s-a prăbuşit, vineri seară, în apropiere de Londra, pe un teren unde avea loc un târg de maşini, afirmă surse citate de BBC News online.

453 afișări
Imaginea articolului Cel puţin patru morţi după ce un avion de dimensiuni medii s-a prăbuşit în apropiere de Londra - VIDEO

Cel puţin patru morţi după ce un avion de dimensiuni medii s-a prăbuşit în apropiere de Londra (Captură video)

Avionul, care avea la bord patru persoane, s-a prăbuşit în timp ce încerca să aterizeze pe aeroportul Blackbushe, situat la sud-vest de Londra.

Aparatul de zbor a căzut pe un teren unde avea loc un târg de autoturisme.

Aeronava - de tip Phenom 300 - a explodat la impactul cu solul, declanşând un incendiu de amploare.

Potrivit unor surse, cele patru persoane aflate la bordul avionului au murit.

Nu este clar dacă există victime printre persoanele care se aflau la sol în momentul prăbuşirii avionului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici