Cetăţenii francezi, îndemnaţi să dea dovadă de vigilenţă după ameninţările grupului Stat Islamic

Ministerul francez de Externe îi îndeamnă pe cetăţenii francezi care se deplasează în străinătate să fie "extrem de prudenţi", în contextul ameninţărilor grupului terorist Stat Islamic.

205 afișări
Imaginea articolului Cetăţenii francezi, îndemnaţi să dea dovadă de vigilenţă după ameninţările grupului Stat Islamic

Cetăţenii francezi, îndemnaţi să dea dovadă de vigilenţă după ameninţările grupului Stat Islamic (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ministerul francez de Externe a transmis avertismentul ambasadelor din 30 de ţări, unde ar exista riscul atacurilor comise de gruparea teroristă sunnită Stat Islamic.

Grupul terorist a făcut apel la atacuri împotriva cetăţenilor ţărilor care participă la raidurile aeriene în Irak şi Siria.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici