Miley Cyrus a fost externată

Cântăreaţa americană Miley Cyrus a fost externată dintr-un spital din statul american Missouri, unde a fost internată pe 15 aprilie, pentru a se trata din cauza unei reacţii alergice severe la antibiotice.

406 afișări
Imaginea articolului Miley Cyrus a fost externată

Miley Cyrus a fost externată (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreaţa a fost internată pe 15 aprilie în spitalul Sprint Center din Kansas şi a fost nevoită să anuleze un concert pe care urma să îl susţină în aceeaşi zi, în Kansas City, după ce a suferit o reacţie alergică severă la antibioticele care i-au fost administrate împotriva unei infecţii a sinusurilor, informează contactmusic.com.

Din cauza acestei probleme medicale, Miley Cyrus şi-a anulat şi celelalte concerte pe care urma să le susţină weekendul trecut, în cadrul turneului său american, însă, după o scurtă pauză, pe 2 mai va începe o serie de spectacole în Europa, pentru promovarea celui mai recent album al său, "Bangerz".

"(Miley, n.r.) se simte mult mai bine şi turneul din Europa se va desfăşura conform programului", a declarat o sursă apropiată cântăreţei pentru site-ul Eonline.com.

Cântăreaţa şi actriţa americană Miley Cyrus a devenit cunoscută datorită serialului pentru adolescenţi "Hannah Montana", în care a interpretat rolul principal. De altfel, Cyrus este unul dintre cel mai de succes artişti care s-au lansat în producţiile Disney. Fiica interpretului de muzică country Billy Ray Cyrus, ea şi-a lansat în 2013 cel de-al patrulea album, "Bangerz", care include hituri precum "We Can't Stop" şi "Wrecking Ball", care au fost promovate prin clipuri provocatoare.

Miley Cyrus a generat controverse la începutul lunii noiembrie 2013, după ce a fumat o ţigară cu marijuana în timpul show-ului MTV European Music Awards, transmis în direct la mai multe posturi de televiziune, după ce a fost premiată la categoria cel mai bun videoclip, pentru piesa "Wrecking Ball". Miley Cyrus a lansat, de asemenea, o nouă mişcare de dans în showbizul internaţional în 2013 - twerkingul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici