Video Suedezii de la Saab îşi promovează noul avion de vânătoare printr-un videoclip spectaculos - VIDEO

Suedezii de la Saab au lansat un nou model de avion de luptă, pe care l-au promovat cu ajutorul conaţionalilor de la Blue Sky. Aceştia au folosit o cameră cu girostabilizator pentru a realiza un videoclip în care surprind aeronova la o viteză de 555 km/h.

4808 afișări

Potrivit Descoperă, clipul a fost realizat cu ajutorul unui dispozitiv extrem de performant.

Pentru a realiza videoclipul, suedezii de la Blue Sky au construit o cameră cu girostabilizator, pe care au ataşat-o unui dispozitiv Red Dragon 6K. Lentilele folosite au fost Canon 30-300 mm. Întreg sistemul foto a fost apoi poziţionat la bordul unui avion de antrenament Saab 105.

Dispozitivul conceput de cei de la Blue Sky a fost utilizat pentru a crea un clip de promovare în care sunt puse în evidenţă manevrele pe care Saab Gripen le poate realiza chiar şi la 2,5G.

Rezultatul: un material video de cea mai înaltă calitate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici