Traficul rutier pe DN10, judeţul Braşov, se desfăşoară în condiţii de ceaţă

Traficul rutier pe DN10, pe tronsonul Teliu — Întorsura Buzăului, se desfăşoară în condiţii de ceaţă, vizibilitatea fiind sub o sută de metri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

265 afișări
Imaginea articolului Traficul rutier pe DN10, judeţul Braşov, se desfăşoară în condiţii de ceaţă

Traficul rutier pe DN10, judeţul Braşov, se desfăşoară în condiţii de ceaţă (Imagine: Silviu Matei/ Foto Mediafax)

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei, în judeţul Braşov, pe DN10, pe tronsonul Teliu — Întorsura Buzăului, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă, vizibilitatea fiind sub 100 de metri.

Poliţiştii recomandă şoferilor să circule cu viteză redusă, să nu intre în depăşiri riscante, să mărească distanţa în mers între autovehicule şi să folosească luminile de întâlnire împreună cu cele de ceaţă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici