Ashleigh Barty şi Petra Kvitova, adversare în sferturile de finală ale Australian Open. Ora de start a meciului

Ashleigh Barty (1 WTA) şi Petra Kvitova (8 WTA) se vor înfrunta, marţi, în sferturile de finală ale Australian Open.

1230 afișări
Imaginea articolului Ashleigh Barty şi Petra Kvitova, adversare în sferturile de finală ale Australian Open. Ora de start a meciului

Ora de start a meciului

Barty a avansat în sferturile de finală, după ce a învins-o, în optimi, pe Alison Riske, cu scorul de 6-3, 1-6, 6-4. În primul set, Barty s-a impus, după ce Riske a avut două servicii pierdute. Jucătoarea din Statele Unite ale Americii a recuperat în setul secund, reuşind două break-uri în faţa australiencei. Setul decisiv a fost câştigat de Ashleigh Barty, jucătoarea din Australia reuşind să obţină victoria după aproximativ o oră şi 40 de minute.

La rândul său, Kvitova a ajuns în sferturile de finală, după ce a învins-o pe Maria Sakkari, cu scorul de 6(4)-7, 6-3, 6-2. Primul set a ajuns în tie-break, după ce ambele jucătoare au avut câte două servicii pierdute. În tie-break, Sakkari s-a impus cu 7-4. În setul secund, Kvitova a reuşit 4 break-uri în faţa Mariei Sakkari, impunându-se cu 6-3. Setul decisiv i-a revenit lui Kvitova, după ce Sakkari a avut două servicii pierdute. Petra Kvitova a avut nevoie de aproximativ două ore şi 15 minute pentru a o învinge pe Maria Sakkari.

Partida dintre Ashleigh Barty şi Petra Kvitova se joacă marţi, de la ora 02:00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici