Organizatorii au anunţat ora de start a meciului Simonei Halep cu Yulia Putintseva. E prima întâlnire dintre cele două sportive

Organizatorii de la Australian Open au anunţat că partida dintre Simona Halep (3 WTA) şi Yulia Putintseva (38 WTA), din turul al treilea, va avea loc sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 04:00, pe Rod Lover Arena.

2939 afișări
Imaginea articolului Organizatorii au anunţat ora de start a meciului Simonei Halep cu Yulia Putintseva. E prima întâlnire dintre cele două sportive

Simona Halep-Yulia Putintseva, sâmbătă, în jurul orei 04:00, în turul trei de la Australian Open

Meciul dintre Halep şi Putintseva este al doilea de sâmbătă programat pe Rod Laver Arena, după cel dintre Anastasia Pavlyuchenkova şi Karolina Pliskova, care începe la ora 02:00.

Simona Halep (3 WTA) s-a calificat în turul al treilea de la Australian Open, joi, după ce a învins-o rapid pe britanica Harriet Dart (173 WTA), scor 6-2, 6-4.

Yulia Putintseva a obţinut calificarea în această fază a competiţiei, joi, după ce a învins-o pe americanca Danielle Collins, favorita 26 a întrecerii. Tenismena de 25 de ani a produs surpriza şi a învins-o pe adversara sa mai bine cotată, care disputase recent semifinala turneului de la Adelaide. Sportiva din Kazahstan s-a impus la capătul unui meci lung, de două ore şi 36 de minute, scor 6-4, 2-6, 7-5.

Putintseva ocupă locul 38 în ierarhia WTA, cea mai bună clasare atingând-o în februarie 2017, când s-a aflat pe poziţia 27. Ea are în palmares un titlu WTA, cucerit la Nurnberg. Cele mai bune rezultate la turneele de Mare Şlem le-a înregistrat la Roland Garros, unde a ajuns până în sferturile de finală, la ediţiile din 2016 şi 2018.

Simona Halep şi Yulia Putintseva nu s-au mai întâlnit până în prezent.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici