Primul hibrid Tesla Model 3 parcurge 50 de kilometri cu un litru de benzină

  • Propunerea pentru cel mai bine vândut sedan electric vine într-o versiune hibridă fără precedent, cu un motor termic care reîncarcă bateria.
  • Modelul Tesla 3 propus în versiunea hibridă vine cu o tehnologie îmbunătăţită şi aşa-numitul sistem HyperHybrid Mark II.
  • Tesla Model 3 se vinde la un preţ de 48.990 euro pentru versiunea Standard Range Plus, 54.990 de euro pentru Long Range şi 60.990 de euro pentru Performance.
14450 afișări
Imaginea articolului Primul hibrid Tesla Model 3 parcurge 50 de kilometri cu un litru de benzină

Primul hibrid Tesla Model 3 parcurge 50 de kilometri cu un litru de benzină

Un „transplant” neobişnuit de motorizare pentru omaşină care simbolizează electrificarea la cel mai înalt nivel.

Un sistem conceput pentru a extinde posibilitatea conducerii electrificate la cel mai larg public posibil, cu costuri mai mici pentru baterie.

În sistemul de propulsie hibrid al modelului 3 semnat de Frank Obrist, motorul pe benzină generează energia necesară pentru a reîncărca bateria care alimentează unitatea electrică.

Se ating distanţe de 100 de kilometri cu doi litri de benzină, 50 km cu un litru, consum de energie electrică de 7,3 kWh / 100 km şi emisii de Co2 de 23g / km.

Tesla Model 3 este în fruntea clasamentelor. Între timp, vânzările la modelul Tesla Model 3 cresc, atingând 66.350 de unităţi vândute în prima jumătate a anului, rezultând astfel cel mai popular vehicul electric din Europa şi cel de-al 25-lea model cel mai bine vândut din clasament general până în iunie.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici