HOROSCOP 1 iulie: Un început de săptămână solicitant şi confuz pentru zodiile Mutabile

Luna din Gemeni îi trasează astăzi lui Jupiter retrograd din Săgetător o opoziţie şi lui Neptun retrograd din Peşti un careu şi mai tensionat. Zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti) ar putea avea parte de un început de săptămână solicitant şi confuz.

4984 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 1 iulie: Un început de săptămână solicitant şi confuz pentru zodiile Mutabile

HOROSCOP 1 iulie:

Berbec

Ai mare grijă cum te exprimi astăzi şi pe ce fel de informaţii îţi fondezi opiniile. S-ar putea să fie eronate, iar dacă nu faci o cercetare temeinică înainte, este posibil să emiţi păreri sau judecăţi de valoare pe care ajungi, mai devreme sau mai tâziu, să le regreţi. Nu este un moment bun aşadar să iei cuvântul în şedinţe, să porţi negocieri sau să participi la o audienţă la superiori. Dar dacă îţi faci bine temele înainte, vei reuşi să eviţi aceste riscuri. Caută deci să-ţi construieşti un discurs bine documentat, de la care să nu te abaţi mult.

Taur

Pe plan financiar, începutul de săptămână se arată a fi unul cu multe cheltuieli, unele planificate, altele neaşteptate. În cazul celor din urmă, dă-ţi silinţa să le minimizezi cât se poate de mult. S-ar putea ca pe unele dintre ele să le poţi amâna sau să găseşti în altă parte variante mai avantajoase. Pentru alţi(te) nativi(e), poate fi vorba despre unele pagube survenite de pe urma unor iniţiative financiare nerentabile. Încearcă să vezi ce nu a mers bine şi cum ai putea să salvezi câte ceva. Trebuie să ai prezenţă de spirit în asemenea situaţii şi să nu te pierzi.

Gemeni

Provocările începutului de săptămână vin pe mai multe fronturi. S-ar putea să apară unele tensiuni între tine şi şefi, dar şi în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri. În cazul altor nativi(e) ai(le) acestui semn, s-ar putea ca această stare de încordare să vină pe fondul unei distribuţii inegale de putere în cuplu sau în cadrul asocierii profesionale în cadrul căreia activează. Este clar oricum că te deranjează unele lucruri şi le-ai lăsat să treneze prea multă vreme. În loc să dai curs unor replici acide, ar fi mai indicat să vorbeşti despre ce te deranjează cu adevărat.

Rac

S-ar putea să nu te simţi prea grozav la începutul acestei săptămâni. Poate nu ai apucat să te odihneşti peste weekend şi resimţi încă oboseala săptămânii trecute sau se întâmplă că au revenit în peisaj probleme de sănătate şi/ sau gânduri negative care nu-ţi dau pace. Nu pune presiuni inutile pe tine însuţi(ăţi). Uneori este greu să intuieşti astfel de lucruri şi în cazuri ca acestea, poţi recupera activităţile restante în altă zi. Concentrează-te, în schimb, pe recuperarea stării de echilibru mental şi fizic. Dacă ai nevoie să pleci mai repede de la muncă, explică-le superiorilor situaţia şi vor înţelege.

Leu

Pare că ai ajuns în punctul în care ai nişte dubii cu privire la calitatea oamenilor cu care te-ai înconjurat. Poate că nu te mai simţi înţeles(asă) de ei, viziunile şi idealurile voastre nu mai coincid ori s-au întâmplat lucruri care te-au adus în punctul în care nu mai poţi avea încredere în ei. Caută să te gândeşti bine înainte de a lua decizia de a te despărţi de unii dintre ei. La fel de posibil este să constaţi că nu mai eşti la fel de entuziasmat(ă) în privinţa unui plan de viitor sau a unui hobby transformat în afacere.

Fecioară

Ceva din atitudinea de care dai dovadă la serviciu se manifestă şi pe planul cuplului, respectiv în raport cu familia. S-ar putea însă ca cei dragi să nu aprecieze deloc acest lucru, mai ales dacă la muncă ai tendinţa să micromanageriezi totul sau ai o poziţie clară de autoritate vis-a-vis de colegii de muncă sau cei cu care lucrezi. Caută aşadar să nu te laşi prea mult influenţat(ă) de ce se întâmplă la serviciu atunci când ajungi acasă. Nu aduce cu tine în familie probleme de la birou şi realizează că, în raport cu ei, trebuie să fii puţin altfel.

Balanţă

Eşti destul de combativ(ă) astăzi în felul în care comunici. Poţi avea tendinţa să-ţi impui punctul de vedere folosind un ton mai ridicat sau dând dovadă de condescendenţă vis-a-vis de concepţiile altora. Acest lucru nu-ţi va atrage prea multă simpatie la birou. Ba dimpotrivă, ai putea chiar s-ajungi la conflicte cu colegii de muncă din cauza modului în care înţelegi să-ţi exprimi opiniile. Dacă activezi în cadrul unei echipe, acest lucru ţi-ar putea afecta calitatea muncii şi randamentul întregului grup, deci caută să faci în aşa fel încât să ajungeţi la un compromis. Altfel, aţi putea avea mult de pierdut.

Scorpion

Ai putea să constaţi astăzi că lucrezi foarte mult, dar nu-ţi permiţi să faci nici jumătate din lucrurile pe care ţi-ar plăcea să le faci. Iar acest lucru se datorează cel mai probabil faptului că nu ţi le permiţi, cu toate că faci eforturi la serviciu şi pe cont propriu (într-o anumită măsură) pentru a-ţi spori câştigurile. La fel de posibil este ca alţi(te) nativi(e) ai(le) acestui semn să realizeze că trebuia să-şi fi luat mai din timp biletele pentru acest concediu. În ambele cazuri, este important să caute oportunităţi de a-şi valorifica unele economii sau de a-şi suplimenta veniturile.

Săgetător

Ceva din modul în care te comporţi la începutul acestei săptămâni ar putea genera critici atât din partea persoanei iubite, cât şi din direcţia celor dragi. Poate că tendinţa ta de a nu lau prea în serios anumite lucruri îi deranjează, mai ales dacă este vorba de chestiuni importante care necesitau o atitudine fermă şi responsabilă din partea ta. În anumite cazuri, trebuie să fii matur(ă) şi să arăţi că poţi trata cu seriozitate anumite subiecte. În felul acesta, simt şi ei că au o bază în tine şi pot conta pe ajutorul tău dacă se întâmplă să aibă nevoie.

Capricorn

Anumite preconcepţii pe care le ai s-ar putea să iasă la iveală şi să perturbe bunul mers al lucrurilor la serviciu. Este posibil să se ajungă la polemici cu colegii de muncă şi să nu-ţi poţi face treaba aşa cum ai sperat. În cazul altor nativi(e), poate fi vorba de un tipar de gândire negativistă care le afectează recuperarea după o afecţiune grea. Dacă te afli în convalescenţă, este important să-ţi aduci contribuţia la vindecare printr-o mentalitate pozitivă. În caz contrar, s-ar putea să-ţi sabotezi rezultatele sau să le faci să întârzie. Caută să-ţi schimbi optica şi să fii optimist(ă).

Vărsător

Unele angajamente sociale sau evenimente de familie necesită să faci unele cheltuieli la începutul acestei săptămâni. Problema constă însă în faptul că s-ar putea să fie ceva mai mari decât te-ai aşteptat, ceea ce îţi afectează planurile cu privire la alte investiţii pe care voiai să le faci zilele acestea. Dacă este vorba de achiziţionarea unui produs pentru tine, poate ar fi indicat să amâni cumpărarea momentan. Nu va dura mult până când îţi poţi permite şi un răsfăţ personal, dar acum trebuie să te concentrezi pe satisfacerea dorinţelor celor dragi. Bucuria lor va fi molipsitoare în final, vei vedea.

Peşti

Se întâmplă multe lunea aceasta pe frontul domestic, într-atât de multe încât abia te mai concentrezi pe ceea ce ai de făcut la serviciu. Nu ajută nici faptul că nu reuşiţi să cădeţi de acord în raport cu ce ar fi cel mai bine de făcut într-o asemenea situaţie. Pentru ca lucrurile să reintre pe făgaşul lor normal, este foarte important să vă uniţi forţele şi să aplicaţi o strategie comună. În caz contrar, riscă să se complice şi mai mult şi să vă dea o şi mai mare bătaie de cap. Consultă-te cu partenerul şi vezi ce-i de făcut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici