HOROSCOP 24 iulie 2019: Astrologul Anca Martin îţi spune ce zodii vor străluci astăzi

Luna din Berbec formează astăzi un careu în T cu Mercur retrograd şi Venus din Rac şi Pluto retrograd din Capricorn, ceea ce face ca zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn) să aibă parte de un mijloc de săptămână stresant la serviciu, în familie sau în privinţa banilor.

12571 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 24 iulie 2019: Astrologul Anca Martin îţi spune ce zodii vor străluci astăzi

HOROSCOP 24 iulie 2019: Astrologul Anca Martin îţi spune ce zodii vor străluci astăzi

Berbec

Ai tendinţa uneori să-i repezeşti pe cei din jurul tău, dar dacă adopţi astăzi această tactică în familie sau la locul de muncă, s-ar putea să faci mai mult rău decât bine. Este drept că răbdarea nu este punctul tău forte, dar s-ar putea ca lipsa ei să-ţi aducă deservicii în plan personal şi relaţional. Caută aşadar să-i asculţi mai atent pe cei cu care iei contactul pe plan profesional sau acasă, mai ales dacă vrei să eviţi situaţia în care spui sau faci lucruri pe care ai putea ajunge să le regreţi cândva mai târziu. Fii ceva mai diplomat(ă).

Taur

Nu le permite experienţelor din trecut să-ţi dicteze reacţia vis-a-vis de cele din prezent. De asemenea, dacă te confrunţi cu nelămuriri, cere explicaţii pentru a-ţi face o idee clară în legătură cu ceea ce se întâmplă şi a evita riscul de a te lansa în declaraţii pripite. Aşadar, ceea ce ar fi indicat astăzi să faci este să-ţi aminteşti că lucrurile nu sunt întotdeauna aşa cum par a fi. Iar pentru a-ţi construi o perspectivă conformă cu realitatea, este nevoie să pui întrebările potrivite şi să iei decizii abia după ce le afli răspunsul. Altfel, acţionezi în necunoştinţă de cauză.

Gemeni

Planurile de viitor sau proiectele de grup ori mai bine spus, neînţelegerile legate de ele, pun presiune pe relaţia ta cu colaboratorii, clienţii sau partenerii de afaceri. Sau poate nu cazi de acord cu persoana iubită care ar fi cea mai bună strategie de acţiune pe termen lung într-o privinţă sau alta. Tensiunile s-ar putea datora faptului că nu reuşiţi să ajungeţi la un numitor comun cu privire la unele cheltuieli sau oportunitatea unor investiţii. Este clar că trebuie să faceţi ceva în acest sens până nu pierdeţi oportunităţile avute pe rol sau nu apare în ecuaţie o variabilă nefavorabilă.

Rac

Aspectele astrale care se formează astăzi prevestesc faptul că tu şi partenerul de viaţă şi/ sau afaceri treceţi printr-o cumpănă, pricinuită, cel mai probabil, de faptul că echilibrul de forţe din cuplu sau relaţia voastră profesională nu este unul care să vă permită să evoluaţi frumos împreună. Ba mai mult, riscă să vă îndepărteze sau să deraieze evoluţia legăturii voastre într-o direcţie toxică pentru voi pe termen lung. Este foarte important aşadar să luaţi atitudine cât mai repede, până când se mai pot redresa lucrurile. În caz contrar, s-ar putea să nu mai puteţi face vreo schimbare palpabilă în bine.

Leu

Se prefigurează o zi destul de complicată pe plan profesional pentru tine. S-ar putea să ţi se delege sarcini profesionale cu un grad de dificultate destul de ridicat, motiv pentru care s-ar putea să-ţi faci treaba mai greu decât de obicei. Este posibil să te frustreze nu doar faptul că nu eşti familiar(ă) cu ele, ci şi ideea că nu sunt stipulate în fişa postului tău. În felul acesta, s-ar putea să nu dai dovadă de randamentul scontat, fiind nevoie de exerciţii susţinute de voinţă şi motivaţie din partea ta pentru a le duce la bun sfârşit. Ia-ţi inima-n dinţi.

Fecioară

Se conturează astăzi unele tendinţe de gelozie şi posesivitate, fie din partea ta, a partenerului sau a prietenilor. Sau poate se întâmplă ca posesiunile să ajungă să fie un subiect spinos. Mai exact, s-ar putea ca tu şi cel drag să nu fiţi de acord în privinţa investiţiilor pe care urmează să le faceţi. Unul dintre voi înclină în direcţia unor planuri de viitor comune, iar altul se concentrează pe prezent, pe concediu sau preocupările voastre actuale. Dacă banii care urmează a fi cheltuiţi vă aparţin amândurora, este important să ajungeţi la o concluzie împreună. Altfel, se pot isca certuri.

Balanţă

Relaţia ta cu superiorii şi familia s-ar putea tensiona destul de mult astăzi. Sau poate că aceste fricţiuni se datorează altor factori, care nu au legătură cu ceva din atitudinea ta, ci mai degrabă cu starea conflictuală experimentată în raport cu partenerul. Această atmosferă grea te influenţează destul de mult astăzi şi te face să reacţionezi nu tocmai diplomatic atunci când apar neînţelegeri între tine şi şefi ori rude. Trebuie să încerci să tragi o linie de demarcaţie între aceste sectoare ale vieţii tale, căci altfel această stare de tensiune riscă să devină una generalizată. Dă dovadă de mult tact.

Scorpion

Aspectele cosmice care se formează astăzi pot duce la unele încurcături pe plan profesional, mai ales dacă dai dovadă de reticenţă în a pune întrebări pentru a-ţi lămuri anumite aspecte sau confuzii. Dacă nu deţii decât o serie de informaţii trunchiate, nu te aştepta să faci o treabă prea grozavă. Lipsa unei înţelegeri clare a lucrurilor se poate dovedi nefastă şi pentru acei(le) nativi(e) care experimentează probleme de ordin medical. Aşadar, dacă vizita la medic nu le-a oferit răspunsul de care aveau nevoie, ar fi indicat să vadă un al doilea specialist sau chiar să mai programeze un consult astăzi.

Săgetător

Tentaţiile ar putea fi mari astăzi pentru tine, poate prea mari, mai ales dacă eşti în concediu. S-ar putea să-ţi capteze atenţia tot felul de lucruri de care nu ai cu adevărat nevoie şi să te înhami la nişte cheltuieli nepreconizate. Este drept că s-ar putea nici să nu le faci pentru tine, urmărind mai degrabă să le satisfaci unele dorinţe partenerului sau copiilor, dar dacă i-ai putea convinge să mai aibă puţină răbdare, ai reuşi să cauţi o ofertă mai avantajoasă în altă parte. Aşadar, este foarte important să nu te arunci cu capul înainte şi să verifici alternativele.

Capricorn

Atmosfera încărcată din familie îşi pune astăzi amprenta asupra modului în care tu şi partenerul relaţionaţi unul cu celălalt. Poate că nu reuşiţi să cădeţi de acord în privinţa modalităţii în care ar trebui să abordaţi aceste chestiuni domestice sau de ordin imobiliar, ceea ce alimentează starea de tensiune şi duce la apariţia unui cerc vicios. Încercaţi să tăiaţi nodul gordian şi să ajungeţi la un numitor comun. Sau lăsaţi-l pe unul dintre voi să preia controlul şi susţineţi-l până la capăt. Doar în acest fel puteţi rupe lanţul de evenimente nefaste şi neînţelegeri pe teme de familie sau gospodăreşti.

Vărsător

S-ar putea ca lucrurile să nu meargă astăzi conform planului la serviciu, iar acest fapt nu se datorează numai factorilor aflaţi în afara ariei tale de control sau a colegilor de muncă. Ba dimpotrivă, s-ar putea să fi reuşit să le eviţi cu succes dacă un tovarăş de serviciu te-ar fi pus în temă cu anumite informaţii de ultimă oră. Aşa se face că rişti să lucrezi mai mult, poate chiar peste program, pentru a remedia unele erori pe care ai fi putut să nu le produci dacă ar fi existat un nivel optim de comunicare între tine şi colegi.

Peşti

Se ivesc astăzi oportunităţi de investiţie care îţi pot aduce fie satisfacţie imediată, fie una pe termen lung. În mod normal, poate nu ai fi pus(ă) să alegi între cele două, dar bugetul îţi permite să glisezi capital doar în direcţia unora dintre ele. Aşadar, este important să te gândeşti de două ori înainte de a băga mâna în buzunar. Alţi(te) nativi(e) pot fi invitaţi(te) să se alăture unor activităţi cu prietenii, iar dacă decid s-o facă, nu mai dispun de resursele necesare pentru a face ceva împreună cu persoana iubită şi/ sau copiii. Trebuie să se decidă ce-şi doresc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici