HOROSCOP 25 iulie 2019: Astrologul Anca Martin îţi spune ce zodii vor avea astăzi o zi bună

Luna din Taur formează o conjuncţie cu Uranus, iar Mercur retrograd din Rac aderă la acelaşi aspect cu Venus, ceea ce face ca zodiile de Pământ (Taurii, Fecioarele şi Capricornii) şi cele de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti) să aibă parte de o zi cu perspective bune. Nici semnele de Foc nu sunt ocolite de pronosticuri favorabile, graţie aspectului armonios de trigon trasat de Marte la Jupiter retrograde din Săgetător.

14953 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 25 iulie 2019: Astrologul Anca Martin îţi spune ce zodii vor avea astăzi o zi bună

HOROSCOP 25 iulie 2019: Astrologul Anca Martin îţi spune ce zodii vor avea astăzi o zi bună

Berbec

În principiu, la orizont te aşteaptă o zi cu premise bune. Comunici eficient cu cei dragi din familie şi ai parte de oportunităţi financiare demne de luat în seamă. În plus, ai un tonus mental bun şi dispui de multă energie. Cu toate acestea, s-ar putea să apară şi unele fricţiuni între tine şi apropiaţi, iar şansele de câştig se măresc direct proporţional cu cheltuielile şi plăţile neaşteptate. Până la urmă, s-ar putea să se echilibreze cumva lucrurile, iar ziua aparent favorabilă să aducă şi o serie de provocări pe care trebuie să le depăşeşti. Deznodământul va fi însă fericit.

Taur

Felul calm şi răbdător în care te exprimi te poate scoate din belele astăzi sau te ajută să eviţi unele situaţii de familie sau de comunicare mai sensibile. Cu toate că te enervează anumite lucruri sau te pun în dificultate, reuşeşti în cele din urmă să-ţi dai seama cum ar fi mai bine să te porţi astfel încât să nu tulburi şi mai mult apele. Ba mai mult, îndeplineşti cu succes rolul de mediator şi ajuţi la ameliorarea unor simptome de conflict care începuseră să se manifeste. Chiar şi aşa, trebuie să-ţi faci cumva cunoscute opiniile fără să provoci tensiuni.

Gemeni

Astăzi, ai putea lua contactul cu o serie de oameni cu care ai putea stabili relaţii profesionale extrem de lucrative. Aveţi idei similare despre cum ar trebui să se deruleze o colaborare, împărtăşiţi idealuri şi viziuni comune, iar împreună puteţi obţine profiturile la care speraţi şi pe care le meritaţi. Ceea ce te ţine însă în loc sunt anumite tipare de gândire care te limitează. De regulă, eşti deschis(ă) la idei noi, dar ceva te face să eziţi astăzi. Aşadar, s-ar putea să te arăţi destul de refractar(ă) la anumite chestiuni şi să laşi o impresie neconformă cu cine eşti.

Rac

Per ansamblu, ziua de astăzi are semne bune pentru tine. Te trezeşti relativ încrezător(oare) în forţele proprii, entuziast(ă) cu privire la viitor şi perspectivele acestei zilei, iar din punct de vedere financiar, astrele te răsfaţă cu şanse de câştig potenţate. Cu toate acestea, nu înseamnă că nu vei avea parte de unele ezitări, mai ales când eşti chemat(ă) să ieşi din zona de confort. La fel de posibil este ca unele planuri care te animau să se schimbe din pricina unor factori independenţi de controlul tău. Astfel, pentru a te bucura de beneficiile zilei, trebuie să-i navighezi cu succes provocările.

Leu

Se întrevede astăzi o zi în care îţi găseşti timp şi pentru viaţa socială şi pentru cea sentimentală. La fel de echilibrat îţi împarţi programul şi între preocupările personale, de moment, respectiv cele de viitor, colective. Chiar şi aşa, s-ar putea să simţi că lipseşte ceva. Poate că nu eşti pe deplin mulţumit(ă) de felul în care evoluează lucrurile într-unul din aceste sectoare sau probabil că nu vezi aceeaşi implicare din partea celorlalţi. Aşadar, reciprocitatea sau lipsa ei, mai bine spus, te deranjează. Caută să fii mai vocal(ă) cu privire la acest aspect, dar verbalizează-ţi nevoile fără a fi agresiv(ă).

Fecioară

Toate indiciile converg către un pronostic general bun cu privire la ziua de astăzi. Ai un tonus mental bun, te entuziasmează unele planuri de viitor, eşti înconjurat(ă) de oameni care îţi împărtăşesc valorile şi principiile, iar cu cei dragi din familie te înţelegi din priviri. Nu înseamnă însă că nu-ţi pui întrebări cu privire la felul în care vor evolua lucrurile şi nu-ţi faci tot felul de scenarii în minte. Dar atâta timp cât nu le laşi să preia controlul, aceste temeri nu fac altceva decât să-ţi activeze spiritul de iniţiativă atunci când situaţia cere să iei decizii ferme imediate.

Balanţă

Financiar şi profesional, ziua de azi are semne bune. În ciuda unor mici diferenţe de opinie, tu şi superiorii sunteţi pe aceeaşi lungime de undă. De asemenea, te înţelegi cu colaboratorii, clienţii şi/ sau partenerul de viaţă cu privire la unele chestiuni de ordin bănesc, cu toate că aţi avut parte de unele tensiuni uşoare pe acest subiect. În plus, poţi cunoaşte persoane dispuse să te ajute financiar sau cu sfaturi în privinţa implementării sau dezvoltării unui proiect, ceea ce-ţi permite să faci progrese reale în acest sector. Nu purta ranchiună pentru momentele din trecut şi caută să mergi înainte.

Scorpion

Iată o zi în care îţi merge bine cam pe toate planurile: cu excepţia unor mici scântei de ceartă, ajungi la un numitor comun cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, clienţii şi colaboratorii pe seama subiectelor de pe agenda zilei, rezolvi (nu fără nişte mici impedimente) unele treburi pe la instituţiile statului sau reuşeşti să te ţii de planurile de călătorie după unele întârzieri, iar recompensa pentru orele suplimentare de la serviciu apare în cele din urmă, nu însă fără să o aştepţi mai mult decât credeai. În principiu, toate lucrurile evoluează înspre bine sau revin în matca lor.

Săgetător

S-ar părea că te trezeşti destul de bine dispus(ă) astăzi. Stai bine şi cu randamentul, iar perspectivele financiare sunt bune. Există însă posibilitatea să apară unele fricţiuni între tine şi unii colegi de muncă sau poate că-ţi va fi puţin mai dificil decât credeai să ajungi la un numitor comun cu partenerul de afaceri şi/ sau de viaţă în privinţa unor aspecte de ordin financiar. Dar în ciuda acestor mici piedici, reuşiţi să treceţi peste diferenţele de viziune şi să ajungeţi la o înţelegere. Un aport foarte mare îl are şi tonusul tău mental, care nu te lasă la greu.

Capricorn

Poate că nu eşti în cea mai bună formă mentală a ta, dar ceva din felul în care îţi începi ziua îţi dă impresia, corectă de altfel, că lucrurile sunt pe cale să se schimbe în bine. Viziunea ta optimistă se datorează însă şi unor schimbări pozitive pe plan familial sau în relaţie cu copiii. Aţi sărbătorit poate de curând un eveniment important din viaţa unuia dintre voi, care v-a ajutat să vă apropiaţi mai mult unii de ceilalţi. Poate că nu sunt toate aşa cum te-ai aşteptat să fie, dar există indicii clare că te îndrepţi în direcţia bună.

Vărsător

Interacţionezi astăzi bine cu oameni din mediile cele mai diverse. În plus, ai spor în tot ceea ce întreprinzi, fapt care îţi conferă un avânt considerabil. Iată un moment propice să iei cuvântul în cadrul şedinţelor, să soliciţi o audienţă sau să te întâlneşti cu potenţiali colaboratori sau clienţi. Poate că nu veţi ajunge să bateţi palma astăzi, dar reuşeşti, fără doar şi poate, să faci o impresie bună şi să pui bazele unei viitoare relaţii profesionale extrem de avantajoase pentru toate părţile implicate. Comunicarea şi deschiderea trebuie să fie liantul dintre voi, deci încurajaţi-vă reciproc la dialog şi sinceritate.

Peşti

Eşti comunicativ(ă), vesel(ă) şi cu noroc la bani astăzi. Sau cel puţin la asta te predispun astrele. Dar ele pot aduce şi provocări pe aceste planuri: s-ar putea să nu te înţelegi la fel de uşor cu anumite persoane sau poate că partenerul nu-ţi împărtăşeşte starea de spirit, ceea ce nu face decât să o influenţe nu prea fericit pe a ta. Dar dacă încerci să nu te laşi prea mult afectat(ă) de factorii externi, vei reuşi să închei ziua cu zâmbetul pe buze şi cu optimismul intact, în ciuda acestor provocări. Caută aşadar să-ţi cultivi permanent starea de bine.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici