Video METEO, 15 iulie | ANM: Ploi în toată ţara/ Vremea va fi rece pentru această perioadă a anului

Vremea va fi rece pentru această perioadă a anului în toată ţara. În est, sud-est, centrul, la deal şi la munte va ploua torenţial şi va cădea şi grindină. Cantităţile de apă vor fi însemnate şi sunt condiţii de grindină, informează meteorologii.

1569 afișări

ROMÂNIA, LUNI

Vremea va fi rece pentru această perioadă a anului în toată ţara. În est, sud-est, centru, la deal şi la munte va ploua torenţial şi va cădea şi grindină. Cantităţile de apă vor fi însemnate şi sunt condiţii de grindină. Temperatura maximă va fi de 28 de grade Celsius. 19 grade sunt prognozate la Braşov, 22 la Bacău şi Cluj-Napoca, 24 la Constanţa şi Deva şi 26 de grade la Galaţi.

ROMÂNIA, LUNI NOAPTEA

La noapte sunt aşteptate ploi în Moldova şi centrul ţării. Sunt posibile şi descărcări electrice iar vântul va sufla cu intensificări. Minimele vor fi cuprinse între 8 şi 19 grade, cu 12 grade la Târgu-Jiu, Arad şi Timişoara, 14 la Bacău şi Vaslui şi 17 grade la Constanţa.

BUCUREŞTI

În Capitală, săptămâna începe cu vreme rece şi ploioasă. Pe parcursul zilei de azi va ploua în averse cu descărcări electrice iar cantităţile de apă pot fi însemnate. Vântul va sufla slab şi moderat iar maxima va fi de 24 de grade Celsius. Aceleaşi caractaristici se vor păstra şi mâine. Abia de miercuri aria ploilor se restrânge iar temperaturile vor urca până la 26 de grade Celsius. Minimele din următoarele zile se vor încadra între 12 şi 16 grade.

LITORAL

Ploile vor fi prezente azi şi în staţiunile de la malul mării. Cerul va fi noros şi se vor semnala furtuni, cu tunete, fulgere şi vânt cu intensificări. Ploile vor continua şi la noapte. Maximele termice se vor încadra între 22 şi 24 de grade iar minimele între 14 şi 17 grade Celsius.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici