Video METEO: Weekend cu temperaturi în creştere/ Regiunile în care sunt prognozate ploi şi descărcări electrice

Vremea se încălzeşte si vom avea temperaturi maxime care se vor încadra între 21 şi 30 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la munte, în vestul, sudul şi centrul ţării, transmite ANM.

626 afișări

ROMÂNIA, SÂMBĂTĂ

TEMPERATURI ÎN CREŞTERE

Astăzi vremea se încălzeşte si vom avea temperaturi maxime care se vor încadra între 21 şi 30 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la munte, în vestul, sudul şi centrul ţării, unde sunt posibile averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

ROMÂNIA, SÂMBĂTĂ NOAPTEA

CER VARIABIL, VÂNT SLAB ŞI MODERAT

La noapte cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 10 şi 18 grade, mai scăzute in depresiuni, unde pot atinge valori de 6 grade.

ROMÂNIA, DUMINICĂ

VREME CALDĂ, CER VARIABIL

În a doua zi de weekend vremea continuă să se încălzească, cerul va fi variabil şi temperaturile maxime se vor încadra între 24 şi 33 de grade. Spre seară în centrul ţării şi la munte sunt posibile ploi de scurtă durată şi descărcări electrice.

BUCUREŞTI

VREMEA SE ÎNCĂLZEŞTE, VÂNT SLAB ŞI MODERAT

În Bucureşti vremea se încălzeşte si vom avea temperaturi maxime de 26 de grade. În prima parte a zilei sunt posibile ploi de scurtă durată. Noaptea vremea va fi răcoroasă cu temperaturi care pot atinge valori minime de 13 grade. Mâine cerul va fi variabil, cu vânt slab şi moderat  şi temperaturi maxime de 29 de grade. În prima zi a săptămânii viitoare vremea va fi călduroasă cu temperaturi de 30 de grade.

LITORAL

VREME FRUMOASĂ, CER MAI MULT SENIN

Pe litoral meteorologii anunţă vreme frumoasă în acest weekend, cu temperaturi cuprinse între 25 şi 27 de grade. Cerul va fi mai mult senin şi vântul va sufla slab şi moderat. Noaptea temperaturile vor fi atinge valori de 17 grade.

ROMÂNIA, PROGNOZĂ URMĂTOARELE 3 ZILE

CRESC TEMPERATURILE ÎN TOATĂ ŢARA

Luni vremea va deveni călduroasă în cea mai mare parte a tării, cu temperaturi maxime de 34 de grade. Cele mai scăzute temperaturi se vor înregistra in depresiuni, unde vor fi 9 grade.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici