Misiune economica a Asociatiei Regale olandeze de prelucrare metalica “Metaalunie” în Romania

Misiune economica a Asociatiei Regale olandeze de prelucrare metalica “Metaalunie” în Romania

În organizarea Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Sibiu în parteneriat cu Federaţia Patronală din Industria Construcţiilor de Masini (FEPA-CM) şi compania olandeză First Class Bussines Travel, cu sprijinul Biroului de promovare comercial-economică de la Haga,în perioada 7-13 Aprliie a avut loc o misiune economică în Romania, respectiv la Bucuresti, Brasov şi Sibiu, a Asociatiei Regale olandeze de prelucrare metalică Metaalunie .

După vizita oficială la Ambasada Olandei şi Camera de Comert Olandeza Română (NRCC), delegaţia a vizitat compania CSC Transmetal şi s-a deplasat la Brasov unde a efectuat vizite la companiile Antemie şi Laromet urmat de o intalnire B2B cu membrii FEPA.

În cele două zile petrecute în judeţul Sibiu, delegaţia a vizitat noul sediu al C.C.I.A. Sibiu, companiile Compa, Retrasib, Fritzmeier şi Thimm Packaging la Sibiu, respectiv Forza şi Aterm în Municipiul Medias. Pentru discuţii pe domeniul prelucrării metalice între companii a fost organizat un B2B la Hotel Hilton în Sibiu unde au participat membrii Camerei şi companii interesate.

 

Comunicat furnizat si asumat de C.C.I.A. Sibiu

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19347

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici