A învins Covid-ul la 104 ani. O femeie din Madrid a supravieţuit infectării cu virusul letal

  • O femeie din Madrid a supravieţuit infectării cu SarsCov2, la vârsta de 104 ani.
  • Elena a stat 14 zile la spital cu simptome uşoare şi a scăpat cu bine de Covid, deşi face parte dintr-o categorie de risc.
  • Externarea ei din spitalul Gregorio Marañon a fost o adevărată sărbătoare pentru medicii şi asistentele care au îngrijit-o.
477 afișări
Imaginea articolului A învins Covid-ul la 104 ani. O femeie din Madrid a supravieţuit infectării cu virusul letal

Sursa foto: explica

Elena - vindecată de Covid la 104 ani: Mulţumesc tuturor. Vă mulţumesc şi vă doresc sănătate, multă sănătate. Să nu lipsească sănătatea şi să se termine cu bine totul.

Elena s-a născut cu doi ani înaintea pandemiei de gripă spaniolă din 1918, a supravieţuit Războiului Civil şi a cunoscut două Războaie Mondiale. Anul trecut a scăpat şi de o Gripă A.

Álvaro Alejandre de Oña, medic internist la Spitalul Gregorio Marañón Madrid: Este o adevărată supravieţuitoare. Anul trecut a trecut printr-o gripă de tip A şi anul acesta s-a vindecat de o pneumonie provocată de Covid. Nu a avut nevoie de oxigen în niciun moment şi a stat aici doar pentru că vârsta ei era un factor de risc şi deja a ieşit.

Odată cu Elena, spitalul Gregorio Marañon de la Madrid a reuşit să vindece 4.149 de persoane care au fost bolnave de Covid19. Ea este acum unul dintre cei mai bătrâni supravieţuitori ai acestei pandemii, împreună cu o femeie de 105 ani din Turcia şi cu un argentinian care are aceeaşi vârstă venerabilă.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici