Alba-neagra cu COVID 19. Spitalul din Suceava a trecut în hârtii că un bărbat a murit de COVID 19, DSP Suceava îl contrazice: Noi nu îl avem pe listă

  • Bărbatul de 68 de ani apărea ca fiind mort din cauza COVID 19 în hărtia emisă de spital
  • DSP Suceava, instituţia la care ajung rezultatele testelor, spune că nu îl are pe lista celor confirmaţi cu coronavirus
  • Bărbatul a fost îngropat marţi, dar familia nu a fost înştiinţată nici acum de spital că a murit
1219 afișări
Imaginea articolului Alba-neagra cu COVID 19. Spitalul din Suceava a trecut în hârtii că un bărbat a murit de COVID 19, DSP Suceava îl contrazice: Noi nu îl avem pe listă

Alba neagra cu COVID 19. Spitalul din Suceava a trecut în hârtii că un bărbat a murit de COVID 19, DSP Suceava îl contrazice: Noi nu îl avem pe listă

Încurcăturile la Spitalul Judeţean Suceava continuă. Bărbatul de 68 de ani despre care scria MEDIAFAX marţi că a murit iar familia nu a fost înştiinţată de moartea lui de spital, apare mort de COVID 19 în hârtiile instituţiei, în timp ce DSP Suceava nu ştie de aşa ceva.

Familia care a aflat după zeci de telefoane că omul a murit în spital a primit o hârtie de la morga instituţiei pentru a-l putea înmormânta. Pe hârtie, scria negru pe alb motivul decesului: COVID -19.

Familia este în continuare contrariată deoarece rezultatul testului pentru coronavirus nu a venit încă.

„Noi nu am fost informaţi că testul a venit, nu înţelegem cum de au ajuns cei de la spital la concluzia că a murit de coronavirus”, a declarat nepoata bărbatului Gianina Ursu pentru MEDIAFAX.

Informaţia este confirmată şi de şefa DSP Suceava.

“La mine pe lista celor morţi şi confirmaţi cu COVID 19 nu apare bărbatul. Nu ştiu ce au făcut cei de la spital şi cum l-au trecut ca fiind cu COVID 19 ” a declarat Manuela Trifan pentru MEDIAFAX.

Rezultatul testului ajunge prima dată la DSP, iar spitalul nu avea de unde să ştie dacă a fost COVID 19 fără a primi acest rezultat de la Direcţia de Sănătate Publică.

Şi atunci, de ce a fost trecut bărbatul ca fiind mort de COVID 19?

Am încercat să aflăm răspunsul de la managerul Spitalului Judeţean Suceava care însă nu a putut fi contactat până la publicarea ştirii.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici