Andrei Baciu anunţă că ”centrele mobile de vaccinare ar putea funcţiona de la finalul lunii aprilie”

  • Secretarul de stat la Ministerul Sănătăţii, Andrei Baciu, susţine că vaccinarea în centrele mobile ar putea începe până la finalul lunii aprilie.
  • În paralel, autorităţile organizează centre de vaccinare de tipul drive through şi pregătesc campania de vaccinare din cabinetele medicilor de familie.
147 afișări
Imaginea articolului Andrei Baciu anunţă că ”centrele mobile de vaccinare ar putea funcţiona de la finalul lunii aprilie”

Secretarul de stat la Ministerul Sănătăţii, Andrei Baciu, a anunţat luni că autorităţile caută soluţii pentru impulsionarea campaniei de vaccinare. Pentru comunităţile rurale şi izolate, soluţia cea mai bună este centrul mobil. Aceste centre ar putea fi operaţionalizate până la finalul lunii aprilie şi vor avea capacitatea de vaccinare de 90 de persoane pe zi.

În paralel, se lucrează pentru organizarea centrelor de vaccinare de tipul drive-through. Mai multe centre sunt pe cale să fie înfiinţate la Bucureşti, Cluj-Napoca şi Deva, a spus Baciu, la Digi 24.

În ceea ce îi priveşte pe medicii de familie, Baciu a declarat că din totalul de 11.000 de medici, 3.080 şi-au manifestat dorinţa de a participa la campania de vaccinare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici