Bărbatul de 51 de ani din Caracal, internat la Craiova, pozitiv la testul pentru coronavirus / Sunt 17 cazuri confirmate în România

  • Medicii din Craiova i-au făcut analize după ce bărbatul a fost internat la Spitalul de Boli Infecţioase Craiova, iar sâmbătă rezultatele i-au ieşit negative.
  • Luni, doctorii au prelevat noi probe, iar rezultatul acestui test a fost pozitiv.
  • Bărbatul este „pacientul 8” din România şi este contact direct al bărbatului de 71 de ani din Suceava, confirmat cu noul coronavirus. Cei doi au călătorit pe locuri apropiate într-un autocar.
11870 afișări
Imaginea articolului Bărbatul de 51 de ani din Caracal, internat la Craiova, pozitiv la testul pentru coronavirus / Sunt 17 cazuri confirmate în România

Bărbatul de 51 de ani din Caracal, internat la Craiova, pozitiv la testul pentru coronavirus

Cel de-al doilea test pentru coronavirus efectuat bărbatului de 51 de ani din Caracal diagnosticat cu virusul Covid-19 a ieşit pozitiv, au anunţat marţi dimineaţa autorităţile din Dolj. Acesta va rămâne internat în Spitalul de Boli Infecţioase din Craiova.

Bărbatul de 51 de ani din Caracal, confirmat pozitiv la Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş” Bucureşti şi internat la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeş” Craiova, a fost despitat pozitiv la cel de-al doilea test efectuat la Craiova, arată datele făcute publice marţi dimineaţa de autorităţile din Dolj.

Medicii din Craiova i-au făcut analize după ce bărbatul a fost internat la Spitalul de Boli Infecţioase Craiova, iar sâmbătă rezultatele i-au ieşit negative.

Luni, doctorii au prelevat noi probe, iar rezultatul acestui test a fost pozitiv.

„Rezultatul celui de-al doilea test efectuat pacientului din Caracal în vârstă de 51 ani, internat la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie <Dr. Victor Babeş> Craiova, a ieşit pozitiv. Pacientul va rămâne în izolare la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie Craiova”, au anunţat reprezentanţii Prefecturii Dolj.

Bărbatul este „pacientul 8” din România şi este contact direct al bărbatului de 71 de ani din Suceava, confirmat cu noul coronavirus. Cei doi au călătorit pe locuri apropiate într-un autocar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici