Campania de vaccinare împotriva SARS-CoV-2 în SUA: Kiturile conţin şi un card, pentru ţinerea evidenţei

  • Americanii vor primi un card ca să ţină evidenţa vaccinurilor pentru Covid-19
  • Kiturile de vaccinare conţin un card, un ac, o seringă, serveţele dezinfectante şi o mască
  • Pfizer şi Moderna ar putea distribui împreună până la 40 de milioare de doze de vaccin până la finalul lunii decembrie
1415 afișări
Imaginea articolului Campania de vaccinare împotriva SARS-CoV-2 în SUA: Kiturile conţin şi un card, pentru ţinerea evidenţei
Americanii vor să aibă o campanie de vaccinare cât mai simplă. Toţi cei care se vor vaccina vor primi un card, tipărit, pe care va scrie când au făcut vaccinul şi când trebuie să facă a doua doză, dacă este cazul.

Cei vaccinaţi vor intra şi într-o bază de date electronică şi vor primi notificare prin telefon, dacă vor să îşi lase numărul de telefon. Dar ce e scris, scris rămâne. Vor putea păstra cardul cu dovada de vaccinare în portofel.

Departamentul apărării din Statele Unite, care va coordona campania de vaccinare, a arătat şi kiturile de vaccinare. Acestea vor fi alcătuite din card, o seringă, un ac, şerveţele dezinfectante şi o mască. Americanii aştepată primele vaccinuri de la Pfizer/BioNTech pe 15 decembrie, iar pe cele de la Moderna pe 22. O sută de milioane de kituri de vaccinare sunt deja pregătite, doar serul trebuie să mai vină.

 

   

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici