Cristian Buşoi avertizează că o criză economică este inevitabilă şi cere Guvernului un plan de măsuri

  • Un europarlamentar cere Guvernului liberal o strategie pentru a limita efectele unei crize economice inevitabile, generate de consecinţele epidemiei de coronavirus
  • Cristian Buşoi crede că o soluţie trebuie găsită împreună cu BNR, cu instituţiile bancare private şi cu patronatele.
  • Liberalul ia în calcul efectul de domino al recesiunii economice mondiale.
3072 afișări
Imaginea articolului Cristian Buşoi avertizează că o criză economică este inevitabilă şi cere Guvernului un plan de măsuri

Cristian Buşoi avertizează că o criză economică este inevitabilă şi cere Guvernului un plan de măsuri

Liberalul ia în calcul efectul de domino al recesiunii economice mondiale.

„Economia mondială va fi afectată. Am văzut cu toţii căderile de la bursele internaţionale, scăderile indicatorilor economici. Trăim într-o lume globală, interconectată cu economii care depind unele de celelalte şi ne îndreptăm către o recesiune economică la nivel mondial.

Avem nevoie urgent de măsuri fiscale, de ajutorarea mediului de afacerii, dar şi de mecanisme de susţinere pentru a reduce cât mai mult din efectele negative ce ar putea să apară”, a spus Buşoi care prefigureaază o criză economică inevitabilă în România.

El indică câteva dintre ramurile afectate unde trebuie luate măsuri urgente: turism, comerţ, transporturi, mediul şcolar privat.

În postarea de pe Facebook, liderului liberal menţionează faptul că România are un deficit mare lăsat de fostul guvern Dăncilă ceea ce face şi mai vulnerabilă situaţia economică României.

„În aceste condiţii, cu un deficit mult prea mare şi cu o criză economică mondială, România va fi extrem de fragilă în perioada următoare. De aceea, din acest moment, trebuie gândite soluţiile pe care putem să le adoptăm cât mai urgent!”, cere Buşoi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici