Dacă şi tu ţi-ai pierdut banii pe un concediu din cauza COVID-19, ai o alternativă pentru următoarea vacanţă

  • Asigurarea te costă 5% din valoarea vacanţei sau a evenimentului
  • Asigurarea este valabilă şi dacă te îmbolnăveşti de coronavirus
  • Asigurarea poate fi făcută online
3179 afișări
Imaginea articolului Dacă şi tu ţi-ai pierdut banii pe un concediu din cauza COVID-19, ai o alternativă pentru următoarea vacanţă

Nu mai pleci în vacanţă, dar îţi primeşti banii înapoi printr-o asigurare

Dacă şi tu ţi-ai pierdut banii pe un concediu din cauza COVID-19, ai o alternativă pentru următoarea vacanţă. Eurolife FFH are un nou tip de asigurare în România. Poţi primi înapoi aproape toate cheltuielile pe vacanţe, concerte sau alte evenimente,  dacă nu te mai poţi bucura de ele.

Costul asigurării este de 5% din valoarea asigurată. Adică dacă vacanţa te costă 1000 de lei, vei plăti în jur de 50 de lei pentru asigurare.

După ce îţi plăteşti cazarea, biletul de avion sau biletul la concert, poţi să îţi faci asigurarea online. Trebuie să completezi câteva informaţii, cum ar fi costul vacanţei sau a evenimentului, perioada în care ţi-ai făcut planurile şi grupul de prieteni cu care mergi.

Asigurarea acoperă mai multe lucruri care îţi pot strica planurile, inclusiv îmbolnăvirea cu coronavirus. Alte riscuri acoperite de asigurare sunt anularea zborului, stricarea maşinii, naşterea copilului sau a unui nepot sau pagube materiale majore ale casei tale.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici