Încă un oficial iranian răpus de coronavirus. Iranul e una dintre ţările cele mai afectate de epidemie, în afara Chinei

  • O deputată din Iran, Fatemeh Rahbar, a decedat din cauza coronavirusului, potrivit agenţiei de ştiri Tasnim.
  • Acesta este un nou semn că virusul se răspândeşte în instituţiile statului.
  • Iran este una dintre ţările cele mai afectate de epidemie, în afară de China.
2093 afișări
Imaginea articolului Încă un oficial iranian răpus de coronavirus. Iranul e una dintre ţările cele mai afectate de epidemie, în afara Chinei

Sursa foto: Profimedia

Vineri au fost raportate 4.747 de cazuri de infectări cu noul coronavirus în Iran.

Parlamentarul care a murit vineri este Fatemah Rahbar, în vârstă de 55 de ani, parlamentar al conservatorilor, a relatat, sâmbătă, Tasnim. Nu este încă specificat dacă ea a fost inclus printre cele 124 de persoane care au murit din cauza virusului, bilanţ prezentat vineri.

Pe 2 martie, Tasnim a scris despre moartea politicianului Mohammad Mirmohammadi, membru al Consiliului guvernamental care are atribuţii în verificarea candidaţilor.

Ministrul Sănătăţii din Iran, Iraj Harirchi, şi un alt membru al Parlamentului, Mahmoud Sadeghi, au spus că au luat virusul.

Tot pe 2 martie, Abdul Reza Misri, vicepreşedintele Parlamentului din Iran, a anunţat că 23 dintre cei 290 de parlamentari iranieni au fost testaţi pozitiv pentru noul coronavirus, potrivit newsweek.com.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici