India, record de cazuri de coronavirus într-o singură zi. Boris Johnson şi-a amânat pentru a doua oară vizita în această ţară

  • India a înregistrat luni 273.810 de cazuri de coronavirus într-o singură zi.
  • Până acum s-au înregistrat 178.769 de decese.
  • India are al doilea cel mai mare număr de cazuri de Covid-19, după Statele Unite.
388 afișări
Imaginea articolului India, record de cazuri de coronavirus într-o singură zi. Boris Johnson şi-a amânat pentru a doua oară vizita în această ţară

Foto: Profimedia

India a înregistrat luni 273.810 de cazuri noi de coronavirus şi 1.619 decese, un nou record zilnic pe fondul unui al doilea val al pandemiei care suprasolicită spitalele din statele afectate, notează DPA. 
 
Cele mai recente cifre au dus bilanţul de cazuri noi la 15 milioane, cu 178.769 decese înregistrate până acum, a informat Ministerul Sănătăţii din această ţară.
 
Aceasta este a cincea zi consecutivă în care s-au raportat peste 200.000 de cazuri, cea mai mare creştere de la începutul pandemiei anul trecut.
 
New Delhi şi mai multe dintre cele mai afectate state ale ţării s-au plâns de lipsa de oxigen, paturi ATI şi medicamente anti-Covid-19 în spitale.
 
Capitala Delhi va intra într-un blocaj de şase zile începând de la miezul nopţii, a anunţat ministrul şef al oraşului, Arvind Kejriwal.
 
India are al doilea cel mai mare număr de cazuri de Covid-19, după Statele Unite.
 
În acest context, premierul britanic Boris Johnson şi-a anulat, pentru a doua oară, călătorie planificată în India, programată să aibă loc săptămâna viitoare.
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici