Israelul introduce brăţările electronice pentru carantinarea călătorilor

  • Israelul va folosi brăţări electronice pentru carantinarea călătorilor.
  • S-au achiziţionat 30.000 de brăţări electronice de la compania SuperCom.
  • Brăţările vor funcţiona ca o aplicaţie pentru smartphone.
2258 afișări
Imaginea articolului Israelul introduce brăţările electronice pentru carantinarea călătorilor

Sursa foto: Profimedia

De acum înainte, cine intră în Israel va fi nevoit să folosească brăţări electronice pentru carantinare. Pe scurt, brăţările vor ţine locul hotelurilor ce trebuiau să găzduiască şi să monitorizeze călătorii.
 
Aşa că persoanele au de ales. Fie vor sta în carantină acasă şi vor purta brăţara eletronică pentru a fi monitorizate, fie vor fi izolate la un hotel ca până acum. Brăţările vor funcţiona la fel ca o aplicaţie pentru smartphone.
 
În prezent, oricine intră în Israel care nu şi-a revenit după infecţia cu coronavirus sau nu s-a vaccinat în această ţară, va avea parte de carantină obligatorie.
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici