Măsură nouă de luptă împotriva Covid: Străzi spălate cu clor în cea mai mare comună din România

  • Străzile şi trotuarele din Floreşti, Cluj, cea mai mare comună din ţară, sunt spălate cu o soluţie ce conţine dezinfectant pe bază de clor
  • Locuitorii au fost avertizaţi să nu se sperie de miros
  • Măsura are drept scop combaterea răspândirii coronavirusului
8047 afișări
Imaginea articolului Măsură nouă de luptă împotriva Covid: Străzi spălate cu clor în cea mai mare comună din România

Măsură nouă de luptă împotriva Covid: Străzi spălate cu clor în cea mai mare comună din România. Sursă foto: zcj.ro

Primarul comunei Floreşti, Horia Şulea, a declarat, sâmbătă, că decizia a fost luată de Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă.

„Avem o nouă măsură de prevenţie în lupta împotriva COVID-19 la Floreşti, aprobată de Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă. Aceasta prevede ca străzile şi trotuarele mai ales, să fie spălate cu o soluţie ce conţine dezinfectant pe bază de clor. E vorba de domeniul public, de un spaţiu pe care îl folosim cu toţii. Suntem convinşi că menţinerea curată şi dezinfectarea străzilor şi trotuarelor este o măsură care ne va ajuta în această luptă”, a spus Şulea.

Acesta a făcut apel la locuitorii Floreştiului să nu se sperie dacă vor simţi, începând de sâmbătă, un oarecare miros de clor pe trotuare şi pe străzi.

„Nu e nevoie să ne panicăm, dar trebuie ca fiecare dintre noi să ţinem cont de această pandemie şi să respectăm o serie de reguli, mai ales cele privind igiena personală, a mâinilor în special, şi să evităm aglomeraţiile. Şi, la fel de important, este să fim oneşti, să avem încredere în autorităţi”, a menţionat Horia Şulea.

Floreşti, situată lângă Cluj-Napoca, este cea mai mare comună din România, având peste 40.000 de locuitori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici