Pfizer cere aprobarea SUA pentru a facilita manipularea vaccinului Covid-19

Pfizer Inc şi BioNTech SE au transmis Administraţiei pentru Alimente şi Medicamente din SUA noi date pentru a sprijini o actualizare a etichetei actuale EUA, care ar permite păstrarea flacoanelor la minus 15 grade.

630 afișări
Imaginea articolului Pfizer cere aprobarea SUA pentru a facilita manipularea vaccinului Covid-19

Pfizer cere aprobarea SUA pentru a facilita manipularea vaccinului Covid-19

Pfizer Inc şi BioNTech SE au transmis noi date autorităţii de reglementare din domeniul sănătăţii al SUA. Datele au fost transmise Administraţiei pentru Alimente şi Medicamente pentru a sprijini o actualizare a etichetei actuale EUA, care ar permite păstrarea flacoanelor de vaccin la minus 25 de grade până la minus 15 grade, timp de două săptămâni, scrie Reuters.

S-ar permite astfel ca vaccinul anti-Covid-19 să fie depozitat în congelatoare de farmacii, în locul congelatoarelor cu temperaturi foarte scăzute.

„Datele prezentate pot facilita manipularea vaccinului nostru în farmacii şi pot oferi centrelor de vaccinare o flexibilitate mai mare”, a spus Ugur Sahin, director executiv al BioNTech.

Eticheta actuală a Pfizer / BioNTech spune că vaccinul trebuie depozitat în congelatoare cu temperaturi între minus 80º de grade şi minus 60 de grade.

Noile date vor fi, de asemenea, transmise agenţiilor de reglementare globale în următoarele câteva săptămâni, au spus cele două companii.

Un purtător de cuvânt a BioNTech a refuzat să ofere mai multe detalii privind calendarul şi agenţiile care vor fi contactate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici