Portugalia interzice toate cursele aeriene provenite din Regatul Unit. Motivul: combaterea răspândirii noii tulpini a Covid-19

  • Premierul Portugaliei anulează zborurile din Marea Britanie
  • Portugalia abordează pragmatic problema răspândirii noii tulpini a Covid-19
  • Doar zborurile de repatriere vor fi permise între cele două ţări
501 afișări
Imaginea articolului Portugalia interzice toate cursele aeriene provenite din Regatul Unit. Motivul: combaterea răspândirii noii tulpini a Covid-19

Sursa foto: Mediafaxfoto

Premierul portughez Antonio Costa a declarat joi că toate zborurile către şi dinspre Marea Britanie vor fi suspendate din data de 23 ianuarie, relatează Reuters.

Portugalia îşi concentrează eforturile pentru a răspunde rapid la ameninţarea noii tulpini a coronavirusului descoperită în Regat, deoarece ţara lusitană se confruntă cu un aflux de îmbolnăviri cauzate de aceasta.

Doar zborurile de repatriere vor fi permise între cele două ţări, a declarat Costa într-o conferinţă de presă. Primul ministru a subliniat că prin adoptarea acestei măsuri excepţionale riscul de contagiune va scădea simţitor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici