Premierul Florin Cîţu anunţă că România ar putea produce un vaccin anti-Covid: "Vom încerca să producem vaccinul la Cantacuzino"

  • Premierul Florin Cîţu anunţă că România ar putea produce un vaccin anti-Covid la Institutul Naţional Cantacuzino.
  • . Partea română a informat deja autorităţile europene, anunţând că România are capacitatea de a produce vaccinuri.
4791 afișări
Imaginea articolului Premierul Florin Cîţu anunţă că România ar putea produce un vaccin anti-Covid: "Vom încerca să producem vaccinul la Cantacuzino"

Premierul Florin Cîţu anunţă că România ar putea produce un vaccin anti-Covid: "Vom încerca să producem vaccinul la Cantacuzino"

Premierul Florin Cîţu a fost întrebat de ziarişti după ce a făcut a doua doză a vaccinului anti-Covid dacă România intenţionează să cumpere vaccinul rusesc Sputnik. Prim-ministrul a anunţat că are o soluţie mai bună.

„Nu, România va face un lucru mult mai bun. Noi vom încerca să producem vaccinul la Cantacuzino. Ne-am arătat disponibilitatea, am trimis o scrisoare oficialilor europeni, aşteptăm să aflăm ce vaccin am putea produce”, a dezvăluit premierul României.

Răspunsul oficialilor europeni este aşteptat cât de curând şi în funcţie de acesta va fi luată decizia privind fabricarea vaccinului anti-Covid în România.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici