Bucureşti: Şcoala 28, unde au fost depistate cazurile cu noua tulpină de coronavirus, se redeschide

Şcoala nr. 28, unde au fost depistate cazurile cu noua tulpină de coronavirus, se redeschide începând de luni. Primarul Sectorului 2 al Capitalei, Radu Mihaiu, a anunţat că elevii pot veni la cursuri deoarece DSP a stabilit că nu există riscuri suplimentare.

964 afișări
Imaginea articolului Bucureşti: Şcoala 28, unde au fost depistate cazurile cu noua tulpină de coronavirus, se redeschide

Bucureşti: Şcoala 28, unde au fost depistate cazurile cu noua tulpină de coronavirus, se redeschide

La sfârşitul lunii ianuarie, nouă angajaţi ai Şcolii nr. 28 din Bucureşti s-au infectat cu virusul SARS CoV-2. Probele au arătat faptul că ei au intrat în contact cu o persoană din şcoală, infectată cu tulpina britanică a virusului. Toţi cei implicaţi au fost introduşi în carantină, iar clădirile şcolii au fost dezinfectate.

Ca urmare, şcoala se va redeschide începând de luni, a anunţat primarul Sectorului 2.

„Şcoala 28, la care au fost depistate cazurile cu noua tulpină de coronavirus, se va deschide luni. DSP-ul m-a asigurat că situaţia a fost ţinută sub control şi că nu există niciun risc suplimentar în această unitate de învăţământ”, a explicat primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu.

Primarul a mai anunţat că vor începe cursurile şi la Şcoala nr 31, unde erau probleme cu furnizarea agentului termic. Începând de vineri, unitatea de învăţământ are căldură în calorifere după ce Termoenergetica a rezolvat avariile din reţea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici