Satu Mare trece în scenariul verde şi deschide HoReCa şi sălile de cultură cu 50% capacitate

  • Municipiul Satu Mare trece în scenariul verde, de luni, după ce rata de infectare a coborât la 1,09 la mie.
  • De marţi se vor aplica noi măsuri de relaxare în domeniul HoReCa şi în cel al spectacolelor şi culturii, au anunţat reprezentanţii Prefecturii Satu Mare.
288 afișări
Imaginea articolului Satu Mare trece în scenariul verde şi deschide HoReCa şi sălile de cultură cu 50% capacitate

Satu Mare trece în scenariul verde şi deschide HoReCa şi sălile de cultură cu 50% capacitate

Potrivit reprezentaţilor Prefecturii Satu Mare, municipiul Satu Mare trece, de luni, în scenariul verde.

„Începând de mâine (marţi - n.r.), în reşedinţa de judeţ se aplică noi măsuri, mai relaxate, privind domeniul HoReCa şi cel al spectacolelor/culturii”, potrivit sursei citate.

Prefectul Altfatter Tamás a convocat, luni, şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Satu Mare, în cadrul căreia s-a actualizat la nivelul fiecărei unităţi administrativ-teritoriale incidenţa cazurilor de îmbolnăviri cu coronavirus.

Incidenţa în municipiul Satu Mare a coborât la 1,09 infectări la mia de locuitori, ceea ce face ca, alături de celelalte localităţi urbane din judeţ, măsurile de protecţie care se aplică permit, de exemplu, funcţionarea restaurantelor la o capacitate de ocupare de 50%, organizarea de spectacole, concerte la o capacitate de 50% a sălii şi funcţionarea cu publicul a operatorilor licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc la o capacitate de 50%.

„Respectarea măsurilor impuse, coroborat cu un ritm de vaccinare susţinut dă rezultate. Mulţumesc sătmărenilor, am încredere că veţi decide ce e mai bine pentru voi, pentru familie şi pentru comunitate şi în perioada următoare rezultatele vor fi şi mai bune. Avem capacitate crescută de vaccinare, avem vaccinuri asigurate. Se poate, ne apropiem de normalitate!”, a declarat prefectul judeţului Satu Mare, Altfatter Tamás.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici