Simona Halep s-a vaccinat împotriva coronavirusului la Institutul Cantacuzino

  • Simona Halep s-a vaccinat miercuri dimineaţă la Institutul Cantacuzion împotriva Covid-19.
  • Ea a primit prima doză din vaccinul Pfizer/BioNTtech şi i-a îndemnat pe toţi oamenii să se vaccineze. „Sunt mai în siguranţă după acest vaccin”, a spus Halep.
1133 afișări
Imaginea articolului Simona Halep s-a vaccinat împotriva coronavirusului la Institutul Cantacuzino

Simona Halep s-a vaccinat împotriva coronavirusului la Institutul Cantacuzino

Tenismena Simona Halep a fost vaccinată miercuri cu prima doză a vaccinului anti-Covid-19, Pfizer/BioNTtech.

Ea a declarat după ce a primit vaccinul că a venit cu sufletul deschis şi că se simte foarte bine, nu a avut reacţii adverse. „Consider că este spre binele tuturor acest vaccin şi de aceea am şi hotărât să îl fac, pentru că este bine pentru noi, pentru sănătate şi sper ca oamenii să se vaccineze”, a spus Halep, care la ieşirea de la Institul Cantacuzino a primit flori.

„Am primit flori. Mă bucur foarte mult că am venit aici şi s-au ocupat foatre bine de mine şi le mulţumesc foarte mult”, a mai spus Simona, precizând că nu este încă în siguranţă până nu va primi şi rapelul.

Simona Halep a spus că acum se simte, totuşi, mult mai în siguranţă, fiind vaccinată.

„Mă linişteşte că sunt mai în siguranţă după acest vaccin, dar în continuare o să am grijă şi o să încerc să mă protejez cât se poate de mult”, a mai spus numărul 3 mondial.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici