Spania, lovită puternic de pandemie, foloseşte drone pentru a-i ţine pe cetăţeni în case | VIDEO

Poliţia din Spania foloseşte drone echipate cu difuzoare pentru a-i trimite pe oamenii aflaţi pe străzi acasă, transmite Gizmodo.

4923 afișări
Imaginea articolului Spania, lovită puternic de pandemie, foloseşte drone pentru a-i ţine pe cetăţeni în case | VIDEO

Spania, lovită puternic de pandemie, foloseşte drone pentru a-i ţine pe cetăţeni în case | VIDEO

Dronele au apărut în capitala Madrid. Prin intermediul lor, poliţia le-a cerut oamenilor aflaţi pe străzi şi în alte locuri publice să meargă acasă.

Măsura a fost anunţată de poliţia municipală pe Twitter. Tot acolo a fost publicat un clip video cu o dronă în acţiune.

„Nu vom ezita să folosim toate măsurile pe care le avem la dispoziţie pentru a-ţi asigura siguranţa şi siguranţa tuturor”, a scris poliţia pe platforma de microblogging.

Spania este lovită puternic de pandemia COVID-19. Peste 9.900 de persoane au fost infectate cu noul coronavirus, iar 342 de oameni au murit din cauza bolii.

Guvernul de la Madrid a anunţat, luni după-amiază, decizia de a dispune închiderea frontierelor terestre, în contextul pandemiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici